Супер предложения през февруари в Bike Center

И през февруари месец Bike Center ви дава възможност да закупите висококачествени продукти на промоционални цени.

ВЕЛОСИПЕД 29“ SPECIALIZED LEVO NB HYP BLK

Революционното Levo налага нови стандарти във все по-популярния сегмент на електрическите велосипеди. Базиран на легендарния Stumpjumper, но с чудовищно мощен електромотор, Levo ще направи велоуикендите ви по-забавни и доста по-продължителни.

Приликите с представения през 2018 г. нов Stumpjumper са очевидни – например конструкцията на алуминиевата рамка М5 е тип Sidearm, при която задният амортисьор е прикрепен от едната страна, увеличава съотношението тегло/коравина, а също така не позволява да объркате визуално велосипеда с масовата продукция на пазара. С това подобренията не спират, защото много от тях се крият в геометрията и общия дизайн – по-ниска рамка, по агресивна и ефективна геометрия с по-дълъг хоризонтален обхват и с къса задница, каквато е характерна за марката открай време. С други думи, новото Levo  е по-удобно, по-маневрено и по-стабилна, а за всеки случай разполага и с т.нар. Flip Chip, който ви позволява да регулирате геометрията в малки граници, за да пасне още по-добре на личните ви предпочитания.

И тъй като говорим за е-байк, при това за един от най-усъвършенстваните модели на пазара, подобрения има и в тази насока. Капацитетът на батерията е увеличен с 40%, което ви позволява да изминете повече километри, а Mission Control приложението ви предлага да настроите прецизно продължителността на вашето пътешествие. Винаги може да следите състоянието на батерията с новия Turbo Connect Unit и с възможността за монтиране на кормилото на Turbo Connect дисплей.

Окмплектовката на Turbo Levo включва компоненти, които изцяло са съобразени с предназначението на велосипеда и няма да ви предадат в планината – имаме вилка RockShox Sektor RL, заден амортисьор RockShox Deluxe RT, 29-колела с големи гуми Butcher 2.6, задвижване SRAM NX/S700 с 11 предавки и спирачки SRAM Level T.

Редовна цена 8 799,00 лв.

Промо цена 7 479,00 лв.


Панталон SPECIALIZED DEFLECT H20 COMP

Пролетта може и да наднича през прозорците (или през клонките на дърветата, ако сте в планината), но на повечето места слънчевите лъчи все още огряват покрита със сняг и лед земя. Зима е и поне в следващите два месеца условията за каране ще са променливи, често студени и влажни, а дъждът не винаги ще се съобразява с нашита желания за каране. За да не се съобразявате и вие с него, добре е да имате подходяща екипировка!

Панталонът Specialized Deflect H2O е създаден, за да осигури едновременно комфорт, защита от влагата и отлична проветривост. Ключът към всичко това е материята Deflect™, която е ветроустойчива, водоустойчива и с отлична дишаемост. В комбинация с удобната, свободна кройка, която не ограничава движенията ви, този панталон е подходящият избор за дните, в които карането не е точно „на прогноза“, а също и за всички студени и преходни месеци, ако сте от хората, при които желанието за каране надделява над всичко. Ако искате още детайли, има: светлоотразителни елементи, за да ви виждат в тъмната част на денонощието; отварящи се краища на крачолите с цип, за да можете лесно да ги обувате и събувате, като вероятно това ще е възможно и с повечето модели наколенки; подлепени шевове за още по-добра защита срещу водата; UV защита. А до края на месеца и по-ниска цена!

Редовна цена 275,00 лв.

Промо цена 210,00 лв.


Ръкавици SPECIALIZED DEFLECT LF BLK

От същата серия са и тези ръкавици, които са отличен избор за преходните сезони. Ето най-важните неща, които трябва да знаете за тях:

– Предназначени са за студено време и за влошени атмосферни условия, но без да са изцяло зимен модел – подходящи са за температури около 5-10°С и са ветро- и водо-устойчиви, но също така със силен приоритет върху дишането.

– Удължените ластични маншети улесняват слагането им и предпазват китката.

– Дланите са с омекотяващи подложки и от хидрофобна материя, така че да не задържат влагата.

– Светлоотражателните елементи повишават безопасността в тъмните часове.

– Пригодени са за ползване на сензорни екрани, така че да не се налага да ги сваляте, за да боравите със смартфона си.

Редовна цена 79,00 лв.

Промо цена 67,00 лв.


Яке SPECIALIZED ELEMENT 1.0 BLK

Якето Element 1.0 е част от шосейната колекция на Specialized, но вероятно би допаднало и на много от ХС колоездачите. То е предназначено за преходните сезони и за онези зимни дни, в които условията са малко по-благоприятни и брадата ви не се покрива със скреж по време на каране.

Материята  Element™ Soft Shell  е използвана, за да осигури на това плътно прилепващо яке изключителни нива на изолация и дишаемост, като в същото време устоява на вятъра и водата. Вижда се с просто око, че може също така да разчитате на ниско тегло и компактни размери в сгънато състояние, т.е. можете да носите това яке и като допълнителна връхна дреха, когато температурите започнат да се покачват, но все още са близо до нулата в сутрешните или вечерните часове. 

Повдигнатата яка добавя допълнителна защита около врата, но без да дразни.

Трите стандартни джоба отзад плюс още един, който е с цип, осигуряват необходимото място за най-важните неща като мултиинструмент, резервна гума, енергийни десерти, документи и др.

Светлоотразителните елементи са важни за всеки колоездач, не само за шосейните.

Срещу ултравиолетовите слънчеви лъчи действа покритието DeflectUV 50+.

Редовна цена 289,00 лв.

Промо цена 232,00 лв.


Педали SPECIALIZED BENNIES BLACK ANO

И накрая едни хубави платформени педали с изчистен дизайн, надеждна конструкция с хром-молибденова ос и капсуловани лагери, стабилна платформа с размери 100х105 мм и 12 сменяеми шипа от всяка страна. Теглото им е 430 грама.

Редовна цена 175,00 лв.

Промо цена 149,00 лв.


Поръчай онлайн или вземи на изплащане в някой от 11-те магазина Bike Center:

  1. София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2. София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3. София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4. София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5. София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6. София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7. София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107
  8. София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10. Бургас, ул. Цар Симеон 102
  11. Пловдив, бул. България 186

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>