Иван Колев търси спонсори за участието си в EWS

В събота, 6 април, най-успешният български ендуро състезател за последните години, Иван Колев, публикува във Facebook следното съобщение:

https://web.facebook.com/ivan.kolev.96780/posts/10157474186759658

Преди да сте си помислили, че Ванката е останал изобщо без спонсори, бързам да уточня, че случаят не е такъв! За Българските ендуро серии и изобщо за цялостната му подготовка и представяне у нас той има подкрепата на няколко фирми и марки. 

В случая става дума конкретно за участието му в четвъртия кръг от Световните ендуро серии във Вал ди Фаса, Италия, където Иван Колев ще е единственият представител от България. И точно това е проблемът – подобно солово участие не е никак евтино удоволствие, защото той трябва да подсигури сам цялото си пътуване и пребиваване там, за разлика от предишни години, когато обикновено участваха по 2-3 състезатели и това правеше разноските по-поносими.

Във всички случаи, ако имате конкретна идея или начин да подпомогнете българския ендуро шампион да се яви на това събитие от най-високо ниво и да се раздаде, както сме го виждали да прави в българските стартове, свържете се с него чрез съобщение във Facebook.

А междувременно и една любопитна новина: в първото си изобщо ХС състезание (Велорали Rocks N’Roll 2019), карайки с ендуро велосипеда си, Ванката завърши на 10 място в общото класиране (от 120 човека) и на 6 място в неговата категория.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>