Данаил Ангелов на живо с Боян Шахов (запис)

Ако не сте успели да гледате на живо интервюто на Боян Шахов (Pupinator Productions) с Данаил Ангелов от Concept Creative струва си да отделите един час за този запис от него, особено ако ви вълнуват развитието на състезанията и състезателите, проблемите около БКС, трасетата и байкпарковете и други такива неща, в които Дани е едно от главните действащи лица. Затова не е учудващо, че в този разговор се появиха няколко новини, които са важни за практикуващите и развиващи планинското (и не само) колоездене като спорт.

Всъщност в това дълго и интересно (поне за мен) предаване, най-важното не са само отговорите на Пупи и на Дани, а и многото „въпроси от публиката“, които бяха задавани както предварително, така и по време на самото излъчване в сряда вечерта (31 октомври).

И макар че по всички засегнати теми и проблеми решенията не са нито лесни, нито бързи, важното е по тях все пак да се говори и да има комуникация, а това интервю е пример именно за това, така че, пак казвам, има какво да научите от него. 

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>