Blue Rock Enduro Weekend, Сливен | 6-7 октомври 2018

Bike Ventures и BLUE Rock Mountain Bike Club Sliven организират едно дългоочаквано от любителите на хубавите пътеки каране в Сливенския Балкан. Побързайте, защото местата са ограничени!

Ето, че дойде време да покараме по пътеките из „Сините камъни” и горите на град Сливен. Ще бъдем в компанията на момчетата от клуб BLUE Rock – Mountain Bike Club Sliven, които от известно време полагат усилия за развиването на мрежа от пътеки в района.

Планът е да караме по общо 7-8 пътеки с дължина от 3 до 7 км. Пътеките са със средно до високо ниво на техничност с добра доза скални участъци. Карането включва транспорт от София и извозвания до началото на пътеките. Ще нощуваме в града, а вечерта ще посетим бар Н’дей Бара Тангра, където ще се насладим на местната крафт бира на Сливенската занаятчийска Пивоварна „Трима и Двама“ :). Мероприятието има и добра кауза – част от таксата за участие ще бъде дарена на местното ‘trail crew’ от клуб Blue Rock, за да подпомогне развитието и поддръжката на пътеките!

Програма

6 Октомври
8:00 – Отпътуване от ст. „Васил Левски“.
11:30 – 18:00 Каране по 4-5 от пътеките над града.

7 Октомври
9:00 – 17:00 Ще повторим няколко от пътеките от предния ден и ще караме по още 2, една от които ще бъде по желание – скалиста и с висока степен на техничност. 
20:00 – 21:00 Пристигане в София

Такса за участие: 160 лв.

Включва: нощувка в хотел или къща за гости, транспорт, ползване на специализирано ремарке за велосипедите, извозване до началото на пътеките, шофьор, водач.
Не включва: храна, напитки, застраховка.

Максимален брой участници: 10 души.

Реклама

!ВАЖНО!
– ЗА ЗАПИСВАНЕ – https://goo.gl/forms/UIoXtlXLzHg1RwyY2
– За резервиране на място се изисква предплащане от 50 лв. с превод по банка или друг предварително уговорен начин.
Данни на сметка: 
Райфайзен банк, титуляр: Байк Венчърс ООД, IBAN:BG88RZBB91551005528327 , основание: Ендуро уикенд

– За да се насладите на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета, включващи технични, скалисти и стръмни участъци. 
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с планинска застраховка.
– За повече подробности: [email protected] или 0898419414

https://www.facebook.com/events/315349595686394/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>