Велокатинар COX Jumbo

Веломания представят един нов и много интересен велокатинар с марката Cox. Jumbo e сигурен, компактен и удобен!

 

Изработен от 7-милиметрови метални пластини с гумирано покритие.
Две възможности за закрепване към рамката: с болтове или с текстилни каишки, включени в комплекта.
Дължина: 80 см.
Секретна ключалка.
2 ключа в комплекта.
Цвят: черен.

 

 

Защита за велосипеда, която ще победи крадците!

Намирането на най-доброто заключващо устройство за вашия велосипед може да бъде трудно. Има много неща, които да повлияят на избора ви, а погрешното решение може да доведе до катастрофални последици!

Тайната на успеха е изборът на ключалка, която да е достатъчно сигурна, за да предпази велосипеда ви, и е достатъчно удобна за използване в ежедневието.

Имайки предвид това, ви представяме един фантастичен велокатинар, който има за цел да направи точно това … Катинар COX Jumbo!

Катинар COX Jumbo е тип сгъваем катинар, който се състои от набор метални пластини, свързани заедно с нитове. Нитовете позволяват пластините да се въртят, така че катинарът може да се прибере компактно в калъф. Чрез двете възможности за закрепване към рамката, с болтове или с текстилни каишки (включени в комплекта), катинарът лесно се закрепя към велосипеда, което го прави супер лесен за транспортиране! И тъй като е толкова компактен, прикрепен към рамката, този катинар няма да ви пречи на карането или да се люлее на велосипеда по начина, по който понякога правят U-катинарите.

Практичната му дължина от 80 см е достатъчна, за да можете да заключите велосипеда си навсякъде – без ограничения от мястото!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>