Shimano 2019: Нови идеи за колоездачния гардероб

Наред с новите варианти на понижаващия кол за седалка PRO Koryak, по време на Евробайк Shimano представиха и доста продукти в категориите аксесоари, облекло и екипировка. Ето няколко от акцентите за сезон 2019.

Облекло

Новата линия SUMIRE е предназначена за дамите и комбинира елегантен и фин дизайн, луксозни и технологични платове и удобна кройка, която отговаря както на изискванията за интензивен спорт, така и на тези за ежедневен комфорт.  Наред с фланелките от горната снимка, тази серия включва и клинове, а също и яке тип ветровка.

В серията TRANSIT има ново сгъваемо яке тип ветровка, нови ризи и фланелки, проектирани както за каране, така и за носене в ежедневието, плюс тениски, шорти и ръкавици. Всички тези продукти са изработени от проветриви, бързосъхнещи платове с антибактериално покритие, за да не задържат неприятни миризми. Всички дрехи от серията включват дискретни светлоотразителни елементи, а повечето имат и по един компактен джоб на гърдите и на кръста.

В състезателната серия S-PHYRE професионалните спортни облекла са обогатени с нова колекция фланелки и клинове, както и с още много продукти. 

Сред новите продукти има дори и доста шарени чорапи, но нека пъстрият им вид не ви подвежда – те са проектирани на първо място с добра функционалност за колоездене (омекотяване на ключови места, проветрива мрежеста материя на други и т.н.)

Реклама

Обувки

Състезателният модел S-PHYRE XC9 е обновен не само като цветове (наред със синьото вече има и ярък  сигнално зелен вариант), но е и с подобрения в проветрението, защитата от водата, защитата на пръстите и сцеплението с терена. 

Следващият модел в йерархията XC7 получава регулатор BOA L6 за бързо и прецизно стягане.

При ендуро/АМ моделите ME7 (горе) също има подобрения във вентилацията и отблъскването на водата, а ME5 (долу) вече е BOA L6 и велкро ремък.

Ако карате често в зимните месеци, новият зимен модел MW7 е сходен като вид и конструкция с летния, но включва мембрана Gore-Tex, мъхести стелки, стягане със системата BOA L6 и технологията TORBAL за подобрен баланс между коравина и комфорт.

Моделите AM5 (за педали с автомати) и GR5 (за платформени педали) ще се предлагат в няколко нови цвята, а освен това са направени подобрения в подметката за още повече сцепление при ходене.

Още…

Сред новите продукти има също така детски облекла, педали, очила, ръкавици… няма как да ви покажем всичко, но ако ви е интересно, поглеждайте по честичко в сайта на Shimano за облекло и екипировка: http://www.shimano-lifestylegear.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>