Нови продукти от Giyo във Velosiped.bg

Giyo e един от най-големите производители на велосипедни помпи в света и предлага голям асортимент от продукти на много достъпни цени. Струва си да разгледате и другите артикули на тази марка, предлагани от Velosiped.bg, но ние ще се фокусираме върху три нови продукта, добавени наскоро в онлайн магазина:

Помпа GIYO GF-34

GF-34 е една от няколкото големи ръчни помпи Giyo, предлагани от Velosiped.bg. Всъщност е и една от най-достъпните, защото цената ѝ е само 20.90 лв. Това обаче не означава, че е лоша – даже е учудващо колко екстри и детайли има за тези пари!

Например метален корпус, при положение че в този ценови клас повечето помпи са изцяло пластмасови. Не и тази! Дръжката е от лек и здрав материал, подсилен с полиетилен, основата също е стабилно направена  и изобщо можете да разчитате, че това е продукт, който няма да се разпадне в ръцете ви след няколко дни ползване.

Маркучът е здрав и еластичен, а главата (накрайника) в края му е съвместима и с двата вида вентили – Presta и Shrader.

Помпата е подходяща за всякакви велосипедни гуми, защото може да вдигне налягането до 11 бара / 160 psi.

https://velosiped.bg/pompa-giyo-gf-34.html

Помпа GIYO GP-41S

И като говорим за достъпни продукти, тази компактна помпа струва ни повече, ни по-малко 12.00 лв. И отново впечатлява с добрите си възможности.

Въпреки размерите си, помпата може да напомпа гумите ви с налягане до 100 psi, което е над 6 бара. За планински велосипеди със сигурност е предостатъчно.

Главата е съвместима и с френски (Presta), и с автомобилни вентили, а наличието на манометър е истинска изненада в този ценови сегмент.

Корпусът и дръжката са изработени от PVC, а ако не карате с раница или не искате да я държите там, GP-41S може да бъде прикрепена към рамката чрез стойката, включена в комплекта.

https://velosiped.bg/pompa-giyo-gp-41s.html

Накрайник за помпа GCT

Тази резервна част може да е много полезна, ако притежавате някоя стара, но добра помпа, чиито накрайник за вентила вече не работи добре, но не ви се иска да я изхвърляте само заради него. И с право!

За френски и автомобилни вентили, със здрав корпус и лостче за заключване към вентила.

https://velosiped.bg/clever-twin-valve-w-alum-lever-giyo-gct-al.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>