Flow – нов модел панталони от Omsight

Надяваме се, че българската марка Omsight вече е достатъчно позната, за да не се налага отново да я представям с пълни подробности. Ако все пак чувате това име за пръв път, може би е най-добре да започнете с една статия от есента на 2017 г. В нея ще намерите и информация за първите два модела колоездачни панталони на компанията, а за термоблузата и термоклина можете дори да прочетете и нашите впечатления. Ако пък всичко това ви е познато, ето ви нещо ново – трети модел панталон:

Както се вижда и от името, и от кройката на панталона, той отново е предназначен за любителите на АМ/ендуро карането. Това е закономерно, тъй като такива са и създателите на Omsight, поради което е логично първо да продължат да развиват тези продукти в гамата си, в които могат да вложат и най-много личен опит.

В сравнение с другите два панталона на Omsight, Flow е малко по-скъп – 102.70 лв. в сайта, но не забравяйте, че ако се свържете с тях чрез Facebook страницата им, можете да получите и намаление. Тази малко по-висока цена отразява факта, че новият модел е най-усъвършенстван кат функционалност и дизайн. Не че другите са по-лоши (даже за някого със сигурност може да са и по-добри!), но при Flow виждаме двуцветен дизайн, постигнат чрез конструкция от няколко панела, който изглежда едновременно модерен, изчистен и доста универсален. Засега потребителите ще имат избор между три цвята – сив, червен и син.

Съществена разлика между Flow и Rockit/Rockit X e разположението на джобовете. При Flow те са в горната част на бедрата, при това леко назад, докато другите два модела разполагат с предни джобове. За различните хора едното или другото решение може да е по-удобно – важното е, че изборът се увеличава.

Иначе повечето други детайли са сходни. Използваните платове са от 100% полиестер, като за всяка зона е търсен идеалният баланс между дебелина, мекота и издръжливост. От задната страна е използвана материя Cordura за максимална издръжливост с импрегнация, която да пази задните части на колоездача сухи дори и в кални условия. Откъм тялото е добавена и мрежеста подплата, за да осигурява по-добро проветрение и по-приятен контакт с кожата. От вътрешната страна на крачолите материалът е еластичен, за да позволява свободно движение. На бедрата има отвори за проветрение с цип; споменатите „полузадни“ джобове също са с ципове – навсякъде с марката YKK. Закопчаването е с цип плюс копче тик-так и велкро-лепенка, а кръстният колан се регулира (отново с велкро ремъци).

Засега всеки от трите цвята се предлага в размери S, M и L, но по поръчка могат да бъдат ушити и в XS или XL.

https://omsight.com/

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>