Спици и бодли 2018 | 12 май

Третото издание на състезанието по планинско колоездене и щафетно бягане „Спици и бодли“ ще се проведе на 12 май 2018 г. Старт/финалът отново е в Казанлък, откъдето трасето продължава в полите (а после и в по-високите части) на Стара планина.

ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ: Трасетата традиционно ще бъдат две – късо (37 км) и дълго (47 км). Имайте предвид, че разликата между двете трасета е не само в дължината, но и в трудността, затова препоръчваме дългото трасе за състезатели с повече опит в планинското колоездене. 🙂

ЗА БЕГАЧИТЕ: Запазваме формата на щафетно планинско бягане по трасе с общо разстояние 37 км, разделено на две почти съвършено равни половини чрез най-старата и доказана измервателна система – на око. 🙂 В щафетата могат да участват всякакви двойки (мъже, жени, смесени), а класирането ще бъде общо за всички бегачи. Щафетата се предава в село Горно Изворово.

Реклама

Преди, по време и след състезанието ви очакват обичайните заподозрени – хапване, пийване, лежерни занимания в хамаци и не дотам лежерни демонстрации на различни активности на открито. Вечерта – парти с музика и танци. Ето още малко подробности:
– Откриваме с лятно кино на 11-ти май вечерта.
– На старт/финала ще бъде обособен палатаков лагер, тъй че всеки е добре дошъл да пренощува там още от петък вечерта (11-ти май).
– По време на цялото събитие приятелите ни от Посоки / Directions ще се грижат никой да не остава гладен или жаден.
– В близост до лагера има тоалетни и течаща вода, които да си ползвате на воля.

Скоро ще обявим в събитието началото на регистрациите, a билетите ще са в продажба от месец март!

https://www.facebook.com/events/338448529994703/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>