Предложения от Velosiped.bg | Август 2017

В статията за този месец онлайн магазинът Velosiped.bg представя по нещо както за големите, така и за малките колоездачи.


27.5” GRIP 2017

За големите е моделът Cross  Grip, който в момента е в промоция, т.е. с намалена цена, така че побързайте да не го изпуснете.

Велосипедът е един от най-популярните в каталога на Cross и е на пазара от години, като е претърпял и промени, разбира се. В актуалния си вариант рамката се предлага в общо 4 размера, като говорим за модела с 27.5-цолови колела (има и с 29-цолови, ако предпочитате). Изработена е от алуминиева сплав 6061 и тежи около 1.9 кг.

Като се има предвид ценовия клас на велосипеда, окомплектовката не включва някакви върхови компоненти, но много хора за започнали карането си по пътеките именно с такъв достъпен байк. Вилката е SR Suntour XCT DS HLO със 100 мм ход и хидравлично заключване; задвижването е изградено от компоненти Shimano Altus и Tourney и е с 24 скорости; спирачките също са Shimano – М315. За колелата Cross разчитат на собствените си капли Crosser X-11, наплетени с 32 черни спици Pillar и с главини SHIMANO TX505 CenterLock, а гумите са Schwalbe Rapid Rob. Периферните компоненти са от Zoom (лапа и кормило), Selle Royal (седалката) и VP (педалите). 

Цялостното тегло на велосипеда е 14.3 кг за най-малкия размер на рамката.

749.00 лв. 649.00 лв. от Velosiped.bg


Ultra Larisa

За малките колоездачки е велосипедът Ultra Larisa, който се предлага във варианти 16″ и 20″ (размер на колелата), а всеки от тях в две разцветки, които виждате на горната снимка.

Моделът LARISA е момичешки велосипед за начинаещи, като за целта е серийно оборудван с помощни колелца – щом отпадне нуждата от тях, лесно можете да ги демонтирате. Характерна и за двете версии е удобната за прекрачване дамски тип рамка, стоманена, но с различни размери в зависимост от колелата. Ориентировъчно 16” е удачен за деца от 4 до 6 години с ръст 95-115 см, а 20” е подходящ за деца от 6 до 9 г. и височина 110-130 см. При постепенното израстване на детето кормилото може да се регулира по височина (в обозначените граници), както и да се извърта напред, а за колчето на седалката е предвидена стяга с бързо фиксиране (без специален инструмент), така че постепенно да напасвате велосипеда към променящия се ръст на детето. Компоненти гарантират безпроблемно ползване, дори и при типичната детска свръхактивност. Ръкохватките дават сигурен захват и удобство при управление, а спирачните лостчета имат регулировка според големината на ръката с цел подходящ обхват. Предната спирачка е тип V-brake, а задната е тип контра.  Моделът е оборудван с една фиксирана предавка (без скорости) и с изцяло затворен предпазител на веригата, ограничаващ  допира на детето с нея. Налични са и декоративни калници, звънец, както и кошничка пред кормилото.

Цени:
155.00 лв. за Larisa 16″
169.00 лв. за Larisa 20″

от Velosiped.bg


Ultra Kidy

За малките колоездачи е велосипедът Ultra Kidy. Този модел на практика е със същите характеристики като Larisa, само че е в момчешки варианти с 16″ и 20″ размер на колелата и в съответни разцветки. Макар че компонентите и цялостното оборудване е едно и също, рамките са различни – Kidy е с мъжки тип рамка, отново стоманена. Останалите неща, които правят влосипеда подходящ и удобен за деца, са идентични с описаните по-горе. Еднакви са и цените.

155.00 лв. за Larisa 16″
169.00 лв. за Larisa 20″

от Velosiped.bg

Етикети: , , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>