Smith вече са в България. Ограничени количества с 50% отстъпка!

Smith e един от лидерите на пазара за очила и маски, а от известно време предлага и каски, които се отличават с иновативен дизайн и уникална конструкция. Сега продуктите на компанията вече се предлагат и на българския пазар от магазин Aqua Matrix, а първите (ограничени) количества ще бъдат с намаление 50% до изчерпването им.

Forefront

Това е каската, която ще накара всеки да се загледа във вас. При появата си и до момента Forefront рязко се отличава от другите каски на пазара със своя външен вид и конструкция, но тази „екстравагантност“ е подчинена на иновативните технологии и на функционалността, а не е просто самоцел.

В основата на всичко стои конструкцията Aerocore™ In-Mold, която е изключително лека, проветрива и надеждна. При нея, наред с външната обвивка и черупката от EPS пяна, е използван и патентованият нов материал Koroyd®, който осигурява по-добро абсорбиране на евентуален удар и наред с това е изключително лек и дишащ. Този допълнителен порест слой непосредствено около главата позволява EPS черупката да бъде по-тънка и с по-големи отвори за проветрение (общо 21 на брой), което увеличава въздушния поток около главата и запазва теглото ниско. Дизайнът на каската и на отворите също е продиктуван от желанието да се постигне максимално обдухване по време на каране, а наред с това е предвидена и пълна интеграция с очила и маски (особено с тези на Smith).

Козирката може да се регулира и сваля, а от горната страна на каската има поставка за монтиране на камера или фар. Системата VaporFit™ се грижи за доброто прилепване на каската към главата, като е регулируема както в околовръст, така и в посоките напред/назад и нагоре/надолу. Меките подплънки, контактуващи с кожата, са от материала X-Static и са антибактериално третирани.

Препоръчителната цена на Forefront е 399 лв., но в момента можете да я купите за 199.50 лв. в пет различни цвята.

http://aquamatrix.bg/bg/31-вело-каски#/


Forefront MIPS

Тази каска предлага същите технологии, само че с допълнителния защитен пласт MIPS, който предпазва в по-голяма степен мозъка при усукващи удари. Затова и цената е малко по-висока, но при 50% намаление това почти не се усеща.

Налична е в двата цвята, които виждате на снимката, а цената е 224.50 лв. (вместо 449 лв.)

http://aquamatrix.bg/bg/вело-каски/20279-smith-forefront-mips-matte-white.html

http://aquamatrix.bg/bg/вело-каски/20282-smith-forefront-mips-matte-opal-unexpected.html


Maze

Maze е най-достъпния продукт на Smith от типа градски/скейт каски. Дизайнът е изключително изчистен, но въпреки това в него са интегрирани 9 отвора за проветрение.

И тук подплънките са X-Static, а системата за регулиране е самонагласяваща се.

В България за момента са налични 4 разцветки, а цената е намалена от 119 лв. на 59.50 лв.

http://aquamatrix.bg/bg/31-вело-каски#/


Axle

От същия тип, но от по-висок клас, е моделът Axle. При него конструкцията е наречена Bombshell Plus и включва черупка от твърда пяна EPP, която може да понесе няколко удара, тъй като има свойството да възвръща формата и защитните си качества.

За отличната вентилация се грижат 13 отвора, разположени на стратегически места с цел отвеждане на изпаренията и осигуряване на обдухващ въздушен поток.

И тук системата за регулиране е самонагласяваща се.

Стандартната цена на Axle е 179 лв., но в момента можете да я купите за 89.50 лв., като изберете между няколко разцветки. 

Моделът се предлага и във варианти със системата MIPS, чиято намалена цена е 119.50 лв.

http://aquamatrix.bg/bg/31-вело-каски#/


Fuel V2

Маските на Smith Optics са добре познати на световния пазар, а моделът Fuel V2 се отличава с отлична вентилация (като се започне от дизайна на рамката и се стигне до трислойната пяна Sweat-X F.A.T. откъм лицето), безкомпромисно качество на плаките (изработени от Lexan, с покритие срещу запотяване) и система за допълнително предпазване от кал и прах чрез откъсващо се фолио, което се прикрепя пред плаката.

Цената ѝ в момента е 69.50 лв., намалена от 139 лв. Налична е в три разцветки.

http://aquamatrix.bg/bg/32-вело-маски#/


Fuel V1 Max

Подобен е и моделът Fuel V1 Max, само че той използва по-обикновена пяна. Има го в различни разцветки, като при някои от тях плаките са безцветни, а при други са огледални. Тези маски също са съвместими със системата за tear-off фолиа, но тя не е включена в комплекта. 

Цената с намалението е 49.50 лв.

http://aquamatrix.bg/bg/32-вело-маски#/


Gambler MX

Ако търсите маска за вашия малчуган, детските модели Gambler MX са с наистина достъпна цена – 24.50 лв. Те са с рамка, оразмерена специално за лицата на подрастващите, а плаките са безцветни, с покритие срещу запотяване, изработени от Lexan.

http://aquamatrix.bg/bg/32-вело-маски#/