Предложения за месец юни 2017 | Shockblaze и Sprint

За месец юни от Shockblaze и Sprint получихме три предложения за велосипеди в началния ценови клас, който си остава един от най-търсените, независимо от сезона.

Shockblaze R6 27.5″ 2017

Този велосипед на Shockblaze впечатлява на първо място с рамката си. Конусовидната челна тръба и вътрешният път за жилата на скоростите са екстри, които обикновено не се срещат при цена под 1000 лв. Към това можем да добавим и Post Mount поставки за задната спирачка между тръбите на задния триъгълник, като от същата страна е оставена и възможност за монтиране на стойка за подпиране на велосипеда, което не е лишено от смисъл в този пазарен сегмент. Изобщо, рамката е с модерен и практичен вид, а геометрията е стриктно ориентирана към ХС карането с челен ъгъл 71° и оптимална дължина на горната тръба.

Окомплектовката също е много конкурентна:
– вилка SR Suntour XCR32 AIR RL-R DS със 100 мм ход и дистанционно заключване;
– задвижване Shimano Acera/Alivio с 27 предавки (курбелите са с касета Octalink);
– периферни компоненти Shockblaze;
– капли Shockblaze и гуми Schwalbe Smart Sam.

Общото тегло на байка е 14 кг.

875.00 лв. от Shockblaze.com или от магазини Maxbike


Sprint Apolon 27.5″ 2017

Актуалното поколение на модела Apolon предлага познатото добро съотношение между цена и качество. Рамката е от лека алуминиева сплав, масивна и надеждна, с подсилена (права) челна тръба за полуинтегрирани чашки и със спирачен апарата в рамките на задния триъгълник. Геометрията е със стандартни ХС параметри, като челният ъгъл е „смекчен“ до 70°, което отговаря добре на любителския характер на байка.

Вилката е SR Suntour XCM HLO DS със 100 мм ход; скоростната система е с компоненти Shimano Altus и Acera с 3х8 предавки; Shimano са и дисковите спирачки (BR-M315) и главините, каплите са Mach1, а периферните компоненти са Zoom. Всичко това тежи около 14.5 кг. Пълните характеристики на велосипеда можете да разгледате тук: http://www.sprint-bicycles.com/bg/велосипеди/APOLON-275quot-2017.html.

739.00 лв. в дистрибуторската мрежа или от магазини Maxbike


Sprint Apolon Lady 27.5″ 2017

Същият модел се предлага и в дамски вариант с добавката Lady към името. Освен по нежните разцветки, ще го познаете и по рамката, която е с по-ниско спускаща се горна тръба. Иначе окомплектовката и теглото са идентични с мъжкия модел. Пълните характеристики на велосипеда можете да разгледате тук: http://www.sprint-bicycles.com/bg/велосипеди/APOLON-LADY-275quot-2017.html.

739.00 лв. в дистрибуторската мрежа или от магазини Maxbike

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>