Предложения за месец юни 2017 | Dimi Bike

Преди да е изтекъл месец юни, ето ги и предложенията от DimiBike.com към вас:

Фар за велосипед RAVEMEN PR600

Най-дългите дни предразполагат към по-смело планиране на маршрутите и карания след работа, а като добавим и високите температури, много хора предпочитат точно сега да покарат в нощните часове. Каквато и да е вашата причина да търсите велосипеден фар, отговорът на DimiBike.com е Ravemen PR600.

Той използва два висококачествени LED CREE XP-G2 светодиода с живот 50 000 часа и максимална мощност общо 600 лумена, което е напълно достатъчно за нормално каране дори по горските пътеки. Този светлинен поток е подпомогнат от система HiLo Beam, осигуряваща, подобно на автомобилните фарове, режим за къси и дълги светлини. Фарът е снабден и с функция за запаметяване на последно използваният режи/ниво на яркост, за да се върне отново към него при включването.

За издръжливостта се грижи литиево-йонна батерия с капацитет 3400 mAh, която се зарежда през Микро USB порт,съвместим с повечето зарядни устройства за телефони. Удобна екстра е и изходящият USB порт за зареждане на други USB-захранвани цифрови устройства – например смартфони. Разполагате и с  индикатор за състоянието на батерията.

За да се предотврати прегряване на светодиодите, Ravemen PR600 е снабден с интелигентна схема за управление на топлината. Освен това е и водоустойчив – отговаря на стандарта IPX8.

Фарът е проектиран за бързо освобождаване и лесен монтаж и демонтаж, съвместим е с кормила с диаметър от 22,2 мм до 31,8 мм.

156.95 лв. от DimiBike.com


Фар за велосипед RAVEMEN CR500 LED USB

От същата категория е и фарът CR500 LED USB, само че тук акцентът е върху компактните размери (83,5 x 29 x 32 мм) и ниското тегло (само 92 грама).

Използван е само един LED CREE XP-G2 светодиод с живот 50 000 часа, който може да генерира светлинен поток от 500 лумена при максимална мощност, при това двойните лещи на рефлектора осигуряват широко осветяване без заслепяване на насрещните автомобили и пешеходци. На разположение са още няколко режима, по-икономични, които са предназначени за изкачване или за придвижване в града. Бутонът за дистанционно управление позволява да промените нивата на яркостта, без да освобождавате ръката от кормилото.

Тялото на фара е от алуминиева сплав и разсейва бързо топлината, а покритието чрез анодизация осигурява издръжливост при редовна употреба и носене в раница, джобове и т.н. Стойката на CR500 LED USB е съвместима с кормила от 22,2 до 31,8 мм и е проектирана за бърз монтаж и демонтаж. Стандартът за водоустойчивост, на който отговаря, е IPX6.

Фарът има индикатор за нивото на батерията и за зареждане, а то става чрез микро USB порт,съвместим с повечето зарядни устройства за телефони. Капацитетът на литиево-йонната батерия е 1700 mAh, което според производителя осигурява около час и половина светене на най-силния режим и от 3 до 16 часа при по-слабите режими.

116.95 лв. от DimiBike.com


Bелосипед RAM HT.TWO.2 29

Ако сте изправени пред покупка на нов велосипед, HT.Two открай време е един от най-универсалните твърдаци на Ram Bikes. Актуалното поколение е само с 29-цолови колела, а предложеният тук размер М (16.5 инча) с дължина на ефективната горна тръба 600 мм може да пасне на широк кръг от хора чрез избор на по-къса или по-дълга лапа. Струва си да отбележим челния ъгъл 69.5°, който позволява по-комфортно и агресивно каране надолу, без да компрометира способностите на байка при изкачване.

В окомплектовката на HT.Two.2 можем да откроим следните акценти:
– вилка Rock Shox XC30TK Coil (метална пружина) със 100 мм ход;
– задвижване Sram X5 с 27 предавки;
– спирачи Shimano BL-M396L 180/160;
– колела с главини Formula, шини Mach1 Neuro Disc и спици Sapim;
– гуми Maxxis Ikon;
– периферни компоненти Kore.

Теглото на велосипеда е 14,5 кг.

1249.00 лв. от DimiBike.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>