Juliana Strega

Наскоро ви представихме новото поколение (четвърто поред) на модела Nomad на Santa Cruz. Този велосипед обаче има и дамски вариант, който се казва Juliana Strega.

Santa Cruz създадоха марката Juliana преди няколко години с амбицията да предложат на жените рамки и велосипеди от най-висок клас, съобразени със спецификата и нуждите ми по отношение на геометрия, окачване и т.н. Както стана ясно, дамският аналог на Nomad е моделът Strega.

Няма да повтаряме всички подробности и характеристики, тъй като можете да ги прочетете в статията за Nomad. Ще отбележим само това, че Juliana Strega се предлага в три размера (от XS до М), с геометрия, оптимизирана за пропорциите на женското тяло, но и следваща съвременните тенденции (по-дълга рамка, по-ниско средно движение, малък челен ъгъл), и може би най-важното – задните амортисьори са тунинговани специално за по-ниско тегло на колоездача, отчитайки факта, че жените са средно с няколко килограма по-леки от мъжете.

Реклама

Впрочем, ако трябва да сме честни, това, което ни накара да напишем тази статия, е видеото, посветено на новия модел, което е издържано в най-добрите традиции на вещерството:

Повече за модела можете да видите в сайта на Juliana: https://www.julianabicycles.com/.