XCO Драгалевци 2017 се отлага за неопределено време

Някои от вас вече са забелязали, че състезанието XCO Драгалевци 2017 изчезна от местата, където беше обявено. Това е така, защото събитието се отлага за неопределено време.

Причината за отлагането е, че засега организаторите от велоклуб „Мамут“ все още не са получили разрешение от ПП „Витоша“ за провеждане на надпреварата по миналогодишното трасе над Драгалевци. Диалогът продължава и нещата в никакъв случай не изглеждат окончателни, но е сигурно, че евентуалното позволение няма как да дойде навреме, за да бъде спазена първоначално обявената дата – 4 юни. Затова организаторите предпочетоха да отложат събитието и да го насрочат отново, когато имат яснота по отношение на трасето. 

На 3-4 юни има още няколко събития в календара на МТБ-БГ, така че препоръчваме на желаещите да спортуват да се насочат към тях, а от велоклуб „Мамут“ ще очакваме по-нататък добри новини за ХСО Драгалевци, тъй като това състезание си струва да се превърне в традиционно.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>