Ram Bikes представиха новия HT.One в Байк Център Лозенец

Приятна музика, добро настроение, освежаващи напитки, вкусни мезета, приятелски разговори и томбола съпровождаха представянето на възродения модел HT.One в един от магазините на веригата Байк Център. Топлото време теглеше много от гостите на открито, но чак след като бяха разгледали всичко, което имаше да се разглежда в добре заредения магазин, и най-вече новите попълнения в редиците на Ram Bikes.

Шестте красиви велосипеда бяха наредени в трите си варианта на оборудване и внимателно подбраните цветове, а екипът на Байк Център и представители на Ram Bikes бяха на линия да помогнат на всеки гост с информация и съвети за новите байкове. Повече подробности за тях можете да прочетете в статията ни за модела през 2017 г., както и в страницата на Ram Bikes.

Тодор Балчев от екипа на компанията-производител разказа на присъстващите повече подробности за концепцията, заложена в HT.One, за рамката и трите окомплектовки, с които се предлага през 2017 г. моделът, и дори за това колко внимание е било отделено на избора на цветове за всяка от модификациите. Очаква се това да е един от най-продаваните велосипеди на Ram Bikes през този сезон – предпоставки за това не липсват.

През цялата вечер гостите пускаха имената си, написани на листчета, в една каска Uvex, за да бъде избран сред тях късметлия, който да получи ваучер за 50% намаление от цената на новия модел.

Победителката в томболата, Гергана Данева, бе изтеглена пред погледите на всички и с това официалната част от презентацията приключи, макар че много от гостите останаха и след това, наслаждавайки се на приятната атмосфера и бъбрейки с познати и приятели.

А пък Ram HT.One се отправя за пореден път към пътеките, където се е доказвал повече от десет години и ще продължи да го прави поне още толкова, надяваме се!

http://www.ram-bikes.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>