Без спирачки – конкурс за лого | Етап 2

След като обявихме конкурса за лого на придаването „Без спирачки“, през изминалата седмица получихме няколко предложения, за които благодарим на авторите им! Сега преминаваме към етап две, т.е. представянето им пред публиката и очакваме нейната оценка за проектите. Това ще се случи на страницата на Pupinator Productions във Facebook от днес до 19 март.

Трябва да направим уточнението, че някои от проектите не отговарят напълно на заданието като технически изисквания (формат на изображението например), но засега допускаме всички до втори етап, с уговорката, че по някои от файловете ще трябва допълнителна работа, ако се окажат победители.

Разчитаме на сериозно отношение от всички зрители и почитатели на предаването, за да може до финалния трети етап да стигнат трите проекта, които са наистина най-добри/най-харесвани, а не просто с най-много харесвания на приятелски принцип. За нас е важно, а и за вас, логото, с което ще започват предаванията в бъдеще, да е възможно най-доброто, затова бъдете критични, бъдете искрени и натиснете бутона Харесвам/Like само за тези предложения, които ви допадат най-много.

В третия етап на конкурса, на 20 март, ще изберем окончателно логото между трите най-харесвани проекта.

Успех на всички участници!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>