Предаването БЕЗ СПИРАЧКИ си търси лого

Съвместното предаване на МТБ-БГ и Pupinator Productions БЕЗ СПИРАЧКИ се нуждае от лого. Ако смятате, че можете да измислите подходящо изображение, включете се в конкурса ни и може да спечелите раница Amplifi от магазин Джестър, която е подходяща за колоездене, зимни спортове, бягане и други спортни активности.

Как ще протече конкурсът?

I. Всеки участник може да участва с едно или повече изображения тип лого, което трябва да отговаря на следните изисквания:
1. Да отразява името на предаването – БЕЗ СПИРАЧКИ.
2. Да отразява по възможност същността на предаването – коментарно студио за планинско колоездене, в което каним подходящи събеседници и разговаряме по актуални теми. Това изискване не е абсолютно, т.е. знаем, че би било трудно да се вмъкне подобна информация в логото, но ако имате идея как да стане това, ще е супер.
3. Да е статично изображение във векторен формат (+ растерен вариант). Няма да откажем и видеоизображение (анимация), стига на негова база да има разработено и статично изображение.

II. Можете да изпращате проектите си за лого на адрес [email protected] до 12 март 2017 г..
Ако файловете са твърде големи и не могат да бъдат изпратени по e-mail, можете да ги качвате и в нашето PCloud облачно пространство тук: https://my.pcloud.com/#page=puplink&code=qWBZBcpxMGnIviFTCcGVefJkL4fspMJk.
Можете също така да ги качите във ваша директория онлайн и да ни изпратите линк за изтеглянето им на посочения мейл.

III. На 13 март ще публикуваме всички проекти на Facebook страницата на Pupinator Productions. В рамките на една седмица, до 19 март, всеки ще може да хареса предложенията, които намира за най-удачни.

IV. Трите проекта, които съберат най-много харесвания, отиват на финала. Измежду тях на 20 март 2017 г. нашият екип ще избере окончателния вариант за лого на предаването, а авторът му ще получи наградата в конкурса – раница Amplifi.

Очакваме предложенията ви!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>