Новите марки от Веломания за сезон 2К17!

С настъпването на новата календарна година във Веломания ще може да видите някои нови, ексклузивни за българския пазар продукти. Добре познатите имена, които до скоро бяха трудни за намиране на местния пазар, ще събудят интереса както на MTB привържениците, така и на феновете на шосейното колоездене. Новите попълнения в магазините ни са: Banshee, KTM, Creme, Knog, Crank Brothers, LOOK Cycles, Garmin, Rotor Components и Tannus Tyres.  Очаквайте още и NS Bikes, SIDI Shoes и BASIL.


 

Започваме с най-вълнуващото за downhill, all mountain и enduro карачите, а именно: щатската компания Banshee, за която колоездачът е на първо място при проектирането. Момчетата от Banshee винаги са се старали да поставят качеството пред количеството, а фактът, че самите те са изпитатели на продуктите си, вдъхва голяма доза доверие. Моделите, които можете да намерите при нас като рамки с допълнителна окомплектовка (т.нар. frameset) в различни размери и цветове са: Prime, Spitfire, Rune, Darkside и Legend.

Второто нововъведение в колекцията ни са австрийските KTM. Те предлагат пълна гама, започвайки от шосейни, през фетбайкове, до e-bikes. С големи отбори във всяка една от ключовите състезателни дисциплини, KTM със сигурност има с какво да впечатлят всеки от нас – веломаниаците. Някои от интересните модели, които предлагаме са:

E-bikes: Macina Lycan/Freeze/Force

Full Suspension: Scarp 29”, Lycan 27”

Hardtail: Myroon 29”, Ultra Flite 27”, Chicago 27”/29”

Ако пък използвате велосипеда си за превозно средство в града и за вас той е повече като аксесоар, то тогава Creme ще внесат цвят във вашето ежедневие. Стилен, красив и бърз – това е, което всички искаме от велосипеда си. Класически рамки с муфи, скосени дамски модели, кожени седалки и ръкохватки и специално внимание към всеки модел.

Дамски: Molly, Caferacer

Фикси: Vinyl

Мъжки: Caferacer, Glider, Echo

От Knog ще можете да се оборудвате с най-стилните и функционални LED светлини – от 70 до 650 лумена, зареждащи се с USB. От тях ще намерите и сигурна защита за вашето колело в лицето на катинарите Bouncer, Frankie и Twisted.

Други двe от новите марки, които сме избрали за новия сезон, са тясно специализирани в изработката на педали. Водещите компании в бранша Crank Brothers – за планински велосипеди, и Look – за тези, които се стремят към ниското тегло и високотехнологичната изработка, ключови в шосейното колоездене. Моделите на Crank Brothers се простират от Eggbeater 1, които са най-леките педали за MТB в света, през класическите платформи 50/50, подходящи за всякакъв вид каране, до Candy – ендуро/АМ педали с интегрирана технология за по-добро предаване на енергията.

От гамата на Look сме се заредили с идеалния модел за всеки, гонещ теглото до последният грам, а именно топ-модела Keo Blade Carbon. Технологията с пластина има редица преимущества пред автоматите с конвенционална пружина: по-отчетливо закопчаване и откопчаване, по-аеродинамична форма и по-ниско тегло. Голямата контактна площ на платформата осигурява изключителна стабилност. Друг вариант е по-бюджетната му версия Keo Classic 3 – шосейни педали с автомат, oсигуряващи добро представяне и издръжливост. Изработени са от инжектиран полиамид, което ги прави здрави и леки.

За тези от вас, които винаги искат да знаят къде се намират, с каква скорост се движат, какъв е пулсът им или колко време остава до вкъщи, продуктите на Garmin са това, от което се нуждаете. Профи серията Edge предлага GPS колоездачни компютри, с които можете да измерите всички възможни параметри от тренировката или състезанието, както и да се свържете с мобилното приложение Strava. Друг писък на технологията е Varia Vision, дигитален визьор – приставка за очила, на който можете да следите параметрите си или GPS маршрут, без да сваляте очи от пътя. Спортни часовници, екшън камери и всичко, което може да увековечи преживяванията ви.

Пълната гама нови продукти може да се види на живо в магазин Sport Station, бул. „Симеоновско шосе“ 4а, всеки ден от 10:00 до 20:00 ч.

Както и онлайн в dragzone.bg.

Част от продуктите ще са налични и в магазини DragZone в цялата страна, като във всеки обект асортиментът ще е съобразен с вкусовете и предпочитанията на редовните клиенти.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>