Велопомпа Zefal Profil Mini RG01

Ако търсите надеждна и ефективна велосипедна помпа, моделът Profil Mini RG01 на френския производител Zefal определено заслужава внимание. Ще я намерите в магазин dimibike.com.

Нека започнем с това, че тази помпа, въпреки компактните си размери (дължина 345 мм, тегло 215 грама), може да постигне доста високо налягане – 10 бара / 145 psi. Това не е без значение, ако наред с планински, притежавате и шосеен или градски велосипед с по-тънки гуми, изискващи по-голямо налягане.

За да отчетете точно кога сте го постигнали, Profil Mini RG01 разполага с интересен манометър, интегриран в маркуча на помпата.

Самият маркуч е доста дълъг (60 см), което позволява да разположите помпата удобно върху равна повърхност и да достигнете велосипеда в съседство. За удобството при работа допринасят сгъваемата стоманена основа, която позволява да застъпите помпата с крак за максимална стабилност, и сгъваемата Т-образна дръжка, която осигурява стабилен и удобен захват и по-лесно прилагане на натиск върху буталото.

Ниското тегло не е за сметка на здравината и надеждността, тъй като корпусът на Profil Mini RG01 е от лека и здрава алуминиева сплав, такъв е и палецът за фиксиране към вентила. Накрайникът за вентила е съвместим с двата основни типа на пазара – Shrader и Presta.

В комплекта е включена и монтажна скоба за прикрепяне към рамката на велосипеда, но както споменахме, Profil Mini RG01 е достатъчно компактна, за да влезе и във всяка колоездачна раница.

Цената на помпата е 68.95 лв., като можете да я поръчате онлайн на адрес https://www.dimibike.com/velosipedi-koloezdene/velosipedni-aksesoari/pompi-grupa/pompa-za-velosiped-zefzlprofiminimt01.htm и тя ще дойде до вас безплатно в рамките на 24 часа.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>