Shockblaze създаде супермодела S1 за Никола Саркози

Shockblaze е дългогодишният опит, придобит от усърдната работа на нашите експерти и екип от специалисти. Това качество е дълбоко залегнало и служи като крайъгълен камък в нашата философия – да създадем перфектния велосипед, който да отговаря на нуждите и на най-взискателните колоездачи. Велосипед, който да представлява несравнимо удоволствие от колоезденето и да съдържа в себе си най-новите технологии и иновации.

Едно от тези върхови изпълнения на нашия екип е единственият по рода си бутиков шосеен велосипед Shockblaze S1. Изключително леката и уникална карбонова рамка е изработена с последно поколоение монококова технология за комбиниране на карбонови слоеве за подобрена издръжливост и перфектна геометрия. Аеродинамичната форма значително намалява въздушното съпротивление, а изтънените подседалкови тръби с геометрична форма абсорбират голяма част от вибрациите на неравен терен.

Перфектният велосипед не се създава само и единствено от подходяща рамка. Другият основен аспект са подходящо подбраните компоненти. За постигането на върхови резултати е необходимо да използваме само и единствено най-високия клас компоненти за шосеен велосипед, а именно групата на SHIMANO – DURA ACE Di2. Специфичното, което отделя тази серия от останалите, е изключително прецизното превключване, което се осъществява с помощта на електронен механизъм, гарантирайки перфектната предавка в най-подходящия момент. Олекотеният курбел с 52 и 36 зъба гарантира здравина и голям въртящ момент, подходящ за както за високи скорости по време на спускане, така и лекота на въртене при изкачванията. В комбинация с олекотения зъбен блок от серията SHIMANO DURA ACE Di2 с 11 предавки, единственият по рода си модел на Shockblaze S1 предоставя множество възможности за „правилната скорост“ на въртене.

Не на последно място са технологиите, които екипът на Shockblaze успешно използва за създаването на единствения по рода си шосеен велосипед S1. Интегрираните в рамката кабели за скоростната система, карбоновият накрайник за захващане на дерайльора и другите модерни характеристики са гаранция за подобрена здравина, аеродинамика и ниско тегло.

Създаването на Shockblaze S1 е следствие на часове съвместна работа на най-добрите ни специалисти. Като резултат, състезателният модел за шосе Shockblaze S1 е едно от върховите ни постижения!

Точно затова перфектният велосипед заслужава подходящ собственик. Човек, който е допринесъл за развитието на велосипедизма в индустриална перспектива и човек, който развива колоезденето като начин на живот и спорт. Също така бъдещият собственик трябва да е колоездач, който има способностите и уменията да направи най-точна оценка на възможностите на велосипеда. Според нас този човек е Никола Саркози, не само поради големите му заслуги за развитието на колоезденето, но и заради споделената ни любов към велосипедите! Затова му връчихме лично първия и единствен засега Shockblaze S1.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>