Коледно намаление в Scott Bulgaria

Дали зимата щеше да е също толкова вълнуваща, ако именно през този сезон не бяха и едни от най-дългоочакваните празници, не можем да кажем със сигурност. Можем да кажем обаче, че вълнението в тези дни определено се засилва и от очакването за интересни коледни подаръци или възможността да подарим нещо страхотно на любимите си хора.

Ако още не сте подготвени с пакетчета за под елхата или знаете, че именно сега е най-подходящият момент да наградите себе си за успешната година, от Scott Bulgaria са насреща както с идеи, така и с щадящи и без това опразнените ни джобове в това време от годината цени.

Идеите ще ви хрумнат, ако посетите един от трите магазина на Scott Bulgaria в София – на бул. „България” 81-Бул. „Козяк” 14 и в новооткрития Scott Corner на ул. „Любен Каравелов” 1 или този онлайн на scott.bg. Добрите цени пък, идват с коледното намаление на новата зимна колекция на марките Scott и Faction. Продуктите на двете марки ще бъдат намалени с 15% от 22-ри декември до 2-ри януари.

Остава в сила и Outlet намалението в магазините. Зимните стоки от минали колекции в момента са с намаление от 20%, а цените на летните падат надолу с цели 30%. Намалението важи за продукти от минали сезони на марките Scott, Cannondale, GT, FOX, MET, Bluegrass, Funn, Craft, Xpedo, Oakley, Synchros, Juice Lubes.

Както знаете, в магазините на Scott Bulgaria можем да намерим както екипировка и стоки, свързани с колоездене, така и висококачествени продукти за ски и зимни спортове.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>