30% отстъпка от 14.12 до 31.12.2016г. във www.velosiped.bg

Напомняме ви да не пропускате възможността да закупите на www.velosiped.bg широка гама от части и аксесоари с до 30% намаление от 14.12 до 31.12.2016 г.

За повечето любители на велосипеда студените месеци са време предимно за профилактика и „ъпгрейд” на машини и екипировка. В тази връзка имаме намерение да подготвим множество зимни подаръци, които ще се отразят чудесно на настроението и бюджета на очакващите новия велосезон. През този период ще продължим с увеличаването на нашия асортимент, както и с нашите промоционални кампании, като от 14 до 31 декември намаленията ще достигнат 30% за някои от предлаганите при нас марки: SHIMANO, CONTINENTAL, KENDA , CROSSER , ROCK SHOCK, SELLE SAN MARCO, VEE RUBBER и др.

Нашето основно желание е да предлагаме необходимите ви продукти и за тази цел ни е необходима и обратна връзка с вас. Ще се радваме да чуем вашите препоръки и коментари, които може да споделите и на адрес: https://www.facebook.com/velosiped.bg.

Надяваме се, че за времето от своето откриване velosiped.bg ви е бил полезен и ще продължим с усилията си в тази посока.