Предпазители за пръстите от AVS Racing

Едва ли ще ви изненада фактът, че Арно Винсент, създателят на този продукт, е бивш мотоциклетен състезател в различни дисциплини. При кросовите и ендуро мотори такива предпазители съществуват отдавна и не без причина – те пазят ръцете на ездача от клонки, камъчета (хвърчащи изпод гумите на мотора пред него) и други неприятни неща.

Като състезател Винсент е тренирал с всякакви двуколесни превозни средства, включително маунтин байк. Той запазва тази страст и продължава да кара колело, но редовно се сблъска с проблема, че стърчащи клони край пътеката удрят пръстите му или още по-лошо, притискат някое от спирачните лостчета, което може да доведе и до неочаквано падане. Подразнен от подобни инциденти, Арно решава да създаде специализирани предпазители за велосипеди, подобни на тези, които са му добре познати от мотоциклетите, и да ги предлага под своята марка AVS Racing (Arnaud Vincent Sport).

Продуктът е толкова простичък, че няма нужда да го описваме много подробно. Предпазителите включват два елемента:
1. Стойка, която чрез скоба с болт се захваща към кормилото. Изработена е алуминиева сплав.
2. Пластмасови протектори, които се монтират към стойката също чрез болт.

Предпазителите на AVS са леки и компактни и са проектирани така, че да са съвместими с всички команди и спирачни лостчета на пазара и да не си пречат с останалите компоненти, разположени на кормилото.

За да можете да индивидуализирате байка си в максимална степен, както стойките, така и самите предпазители се предлагат в няколко цвята, а за външната/лицевата част има и допълнителни стикери, също в различни цветове.

Пълен комплект, включващ два предпазителя със стойките и всички необходими болтове, струва 55 евро. По-важният въпрос обаче е дали потребителите ще харесат подобно допълнение към велосипеда си. Ние познаваме поне няколко човека, които често се врат из храсталаците и вероятно имат нужда от подобен продукт. А вие?

http://avs-racing.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>