Trek 2017 – видео-представяне на някои от моделите

Покрай Евробайк Trek представиха поредица от видеоклипове, посветени на модели от новата им колекция. Впрочем началото бе поставено още през пролетта, но с наближаването на 2017 година броят им рязко се увеличи. И понеже не е ясно кога ще ни остане време да напишем по-подробна статия за колекцията (ще се постараем все пак да има такава), присъединяваме се на този етап към удобството на видеосподелянето:

Farley

Това е велосипедът с дебели гуми (fat bike) на американската компания. Сега вече има и разновидност с карбонова рамка, а също и с размер на колелата 27.5.

Вижте повече за Farley: http://ow.ly/84ch303LXno

Farley EX

Освен твърдак, Trek имат и fat bike с двойно окачване. Разликата в името е добавката на две букви, но разлика в карането вероятно може да се очаква доста повече.

Вижте повече за Farley EX: http://ow.ly/YY1N303Lm2U

Procaliber

ХС твърдакът на Trek  е изцяло обновен и включва много интересна конструкция на рамката, при която седалковата тръба не е заварена към стойките на седалката и горната тръба. Това ѝ позволява да поема по-добре вибрациите и намалява умората за колоездача, но запазвайки ниско тегло и пълна ефективност при педалиране.

Вижте повече за Procaliber: http://ow.ly/X6nS302AjIc

X-Caliber

Още един твърдак за крос-кънтри, само че с алуминиева рамка и по-достъпна цена. Нека обаче това не ви подлъгва относно ефективността и качествата на този велосипед!

Вижте повече за X-Caliber: http://ow.ly/4nUQ302t85n

Top Fuel

Състезателният ХС байк на Trek както винаги е готов за най-стръмните изкачвания и най-техничните спускания, които трасетата в тази дисциплина могат да предложат. Лек, бърз, ефективен и комфортен, това е Top Fuel!

Вижте повече за Top Fuel: http://ow.ly/Xz42302Ahxg

Powerfly

А ако смятате, че леките ХС велосипеди не са достатъчно улеснение при изкачванията, може би ще ви допадне идеята за електрически маунтин байк? Trek имат два такива модела, твърдак и с двойно окачване, обединени в серията Powerfly.

Вижте повече за Powerfly: http://ow.ly/QwMc303gfMB
Вижте повече за Powerfly FS: http://ow.ly/A9lX303gfWO

Fuel EX и Fuel EX 27.5 Plus

За този универсален маунтин байк, който също е изцяло обновен за 2017 г., вече публикувахме два видеоклипа, които го представят в цялата му хубост:
http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/video/4224-video-2016-trek-fuel-ex

Затова сега продължаваме директно с т.тар. Plus версия, която е с големи гуми, но с все същия разностранен характер.

Вижте повече за Fuel EX 27.5 Plus: http://ow.ly/BF7b300C4d6

Remedy

AM велосипедът на Trek от години е сред най-продаваните модели и има защо! Лек, пъргав и ефективен при изкачванията, този байк разгръща още по-голям потенциал при спусканията, осигурявайки плюшено окачване с достатъчен ход и за най-трудните пътеки.

Вижте повече за Remedy: http://ow.ly/dsF8301NYmZ

Slash

Ендуро велосипедът на Trek смело залага на 29-цолови колела. Едва ли някой познава този модел по-добре от Трейси Моузли, така че нека чуем подробностите от нея.

Вижте повече за Slash: http://ow.ly/a1ek304lEer

Session

Така стигаме и до DH модела, с който Рейчъл Атертън спечели Световната купа и Световното първенство през 2016 г.

Вижте повече за Session: http://ow.ly/4no8V2

Superfly 26

Някой спомня ли си 26-ците? 🙂 Trek имат такъв маунтин байк в колекцията си за 2017 година, само че той е предназначен за… деца.

Вижте повече за Superfly 26: http://ow.ly/12gf303LkPG

http://trekbikes.com/

http://dropin-shop.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>