Veloboost – Всеки заслужава да кара качествен байк!

През последните години MTB спортът в България се развива със значителни темпове, а с нарастващото предлаганe нови български онлайн магазини се появяват на всеки няколко месеца. Леко встрани от основното течение се откроява интересният проект VeloBoost.bg. Това е единственият онлайн байк магазин на Балканите, който е специализиран в предлагането на употребявани, мострени и преоценени компоненти от среден до много висок клас. На сайта ще намерите и употребявани продукти на най-големите марки в бранша.

Основната идея е, че всеки заслужава да кара качествен байк. А когато финансите са ограничени, асемблирането на колело от запазени компоненти втора употреба от висок клас не е толкова лошо решение.

Характерно за VeloBoost.bg е, че всеки един компонент бива задълбочено изследван, за да се установи реалното му техническо състояние. При нужда се извършват ремонти и продуктът се рециклира. Ако има забележки, те се разясняват в  текстовото описание на продукта. За достоверна оценка на визуалното състояние на страницата на всеки предлаган артикул са качени реални индивидуални снимки с висока резолюция. За минимизиране на възможностите за пропуск, техническите тестове се извършват винаги от най-опитните механици на екипа -дългогодишни колоездачи с висока техническа грамотност и голяма велостраст.

Акцентът на VeloBoost.bg е към вилките и шоковете (най-сложните компоненти за сервизиране и поддръжка), което говори за нивото и амбицията на екипа. Асортиментът от наличните висококачествени амортисьорни вилки е един от най-богатите за страната. Сайтът предлага и части за вилки, рамки и др. компоненти, много от които на практика не могат да бъдат открити в друг магазин в България.  Друг аспект при закупуване на рециклирани компоненти от VeloBoost.Bg е намаляване на вредното влияние върху околната среда, което е тенденция в световен мащаб.

Или, ако обобщим в няколко думи: проверени употребявани компоненти, гарантирано качество, екологичен ефект, отлично обслужване, компетентност и отзивчивост.

За допълване на номенклатурата от продукти VeloBoost.bg предлага преоценени и нови компоненти на най-добрите производители, като броят на артикулите в сайта расте.

Интерес привличат произведените в България висококачествени компоненти на Origin, които много скоро ще представят новите си инженерни разработки. За любителите на вилките с максимална производителност се предлагат състезателни и тренировъчни тунинг семеринги от RacingBros.

VeloBoost.bg е с уникална концепция, отлично обслужване от байк ентусиасти, голям брой висококачествени компоненти и всичко това на изгодни цени. Лесно ще се уверите в това! 🙂

Посетете и фен-страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/VeloBoost.Bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>