Продуктите на BORN във веломагазин Шампион

С най-голямо удоволствие искаме да съобщим, че имаме ексклузивните права да представим на българския пазар продуктите на фирмата BORN Sportscare BV. Желанието ни е да предложим на потребителите висококачествен продукт на достъпна цена. Предвидили сме и специални отстъпки за спортни клубове, индивидуални спортисти и, разбира се, търговци.

Марката е основана през 1985 г., като концепцията им е да съчетаят иновациите в спортното хранене с грижата за тялото – специализирани измиващи гелове с и без отмиване, възстановяващи масажни масла и кремове, пудри и препарати против протриване и изпотяване. Над 30 продукта са разработени от 1985 г. насам  и водят до истинска революция в областта. Пълната гама продукти може да разгледате тук: http://champion-bikeshop.com.


Всички продукти са разработени в сътрудничество с най-добрите спортисти от отборите на UCI World Tour Team  GIANT-ALPECIN, German UCI Pro-Continental team BORA-ARGON18, TEAM LIV-PLANTUR, KNWU, TEAM ROOMPOT / ORANJEPELOTON. При разработването им  много внимание се обръща и на удобството, освен на ефективността. Блокчетата (десертите) са лесно смилаеми и  не се разтапят при носене, геловете са  лесни за поглъщане, а спортните напитки  се понасят добре от стомаха, като вкусовете не са  прекалено сладки.

Резултатът: BORN осигурява по-приятно спортно преживяване! Фирмата  гарантира, че крайният продукт има най-добро качество. BORN има строги стандарти за качество при производството и на двете продуктови линии. Всички продукти са произведени в Холандия!