Започна кампанията ПОздрави с колело!

ПОздрави с колело! е велосипедна кампания, вдъхновена от желанието на Scott Bulgaria да развиват колоезденето в страната, защото вярват, че продуктите им са ефективно решение за по-добър живот в големите градове и могат да доведат до качествена промяна в обществото, в което живеем.
Това е и причината в следващите няколко седмици заедно да ви предизвикаме да се поздравим.

Накратко, идеята е, когато видите колоездач, независимо познат или не, просто да го поздравите като кимнете или вдигнете ръка.
Защо?
Защото е готино, здравословно, дружелюбно и защото така правим приятелите, които ни е грижа.

ПОздрави с колело! е велосипедно предизвикателство, чрез което имаме възможност да заявим, че сме солидарни и толерантни към всички и всичко по пътя. Такава е и гражданската ни позиция – харесва ни да сме отговорни в обществото и с позитивен принос към средата, в която се намираме.

ПОздрави с колело! е кауза на Scott България, в която се включваме ние от mtb-bg.com, списание 360º и бандата от Green Way. С последните ще се срещнем в парк “Възраждане”, София на 18 юни, за да поставим официалното начало на кампанията, като започнем да се поздравяваме в рамките на градския куест “Обичам София и спорта”.

Още информация има на www.facebook.com/Scott.Bulgaria

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>