VVC Force 2015

Не се случва често да гледаме руски пълнометражен МТБ филм. А този определено има какво да ни каже… Казват го авторите още с обяснителната бележка към филма:

„MTB индустрията в Русия върви по свой собствен, странен път. Тя започна да умира преди още напълно да се е родила. Всесезонна инфраструктура, позволяваща постоянни тренировки, редовни състезания, договори за пълно спонсорство – никое от тези неща не се среща в Русия.  Заради това дори и най-талантливите карачи залагат живота си за друго – да живееш от каране тук е невъзможно. 

Пет години събирахме ярост и гняв, за да направим този филм. Събрахме всички, за да покажем среден пръст на съществуващите обстоятелства, които почти ни пречупиха. И предоставяме на всички възможността да преценят дали сме се справили!

Това е изцяло некомерсиален филм, направен със страст от участниците в него, за да вдъхнем нов живот на този обезкуражаващ бранш в Русия.“

Ако не говорите руски, препоръчваме ви да включите субтитрите (на англ. език) с бутона CC, а ако проследите линка под клипа, от страницата във Vimeo можете да го изтеглите и за гледане offline с по-високо качество.

 

VVC FORCE 2015 from VVC Force on Vimeo.

МУЗИКА: 
Blue Foundation – Sweep 
The Brian Jonestown Massacre – Don\t Leave Me Here 
Ben Frost & Daniel Bjarna – Unbreakeable Silence 
Thee Oh Sees – Penetrating Eye
Deaf Center – New Beginning (Tibal Darkness)
Nick Drake – One Of These Things First 
Wake Up Lucid – Feel it 
Eugeniy Vlasov – Guitar improvisation
Graveyard Train – The Chrysalid
Health – Triceratops 
Ty Segall & Mikal Cronin – So, I Went To Beach, Melody 
Wolfmother – Heavy Weight 
Edward Sharpe And The Magnetic Zeros – I Don’t Wanna Pray

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>