Калин Петров – първи сезон планински колоездач

Калин Петров не е състезател или „дългогодишен деятел“ на планинското колоездене. Тъкмо обратното, той е обикновен любител, който едва преди година се е запалил по маунтин байка, но така силно, че през 2015 г. не е спрял да кара със своите приятели, които също имат вина за увлечението му. А сега е направил видео за изминалия първи за него сезон и това видео, макар също любителско, е от тези, които веднага събудиха у мен желанието за каране, още повече, че някои от пътеките в него са ми познати и нямам търпение пак да се завърна на тях. Но няма да ви занимавам с моите емоции, по-добре вижте какво казва самият автор и гледайте клипа:

Привет на всички! Искам да споделя с вас едно любителско видео.
Като кратко встъпление искам да кажа, че това за мен беше първа готина като планински колоездач. За рождения си ден си подарих XC велосипед и на първата сериозна разходка паднах много смешно и получих няколко шева. Това беше ключов за мен момент и „обеца на ухото“ занапред. Това, естествено, не ме спря и реших, че искам „меко“ колело, вдъхновен от групата колоездачи, с които пиех бира и чиито истории слушах. Не след дълго смених велосипеда и започнах активно да карам с тях. С времето ми даваха съвети и насоки, като никога не съм бързал да правя неща, за които не се чувствах готов. Прекарах една страхотна година, за щастие без повече инциденти.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>