Дневниците на Flying Metal Crew

Не зная защо тези швейцарци са се кръстили така, но става дума за група приятели, които през 2009 г. се събират, за да помислят какво могат да направят върху местната ледена пързалка, когато тя не функционира като такава. Така се ражда събитието Swatch Rocket Air, което в момента е част от FMB Tour и събира ежегодно над 10 000 посетители и някои от най-добрите карачи в Dirt скоковете. Първият епизод от поредицата е посветен именно на това тяхно занимание, което не е никак малко като мащаби на организацията.

Освен организатори обаче, членовете на Flying Metal Crew са на първо място запалени планински колоездачи. Един от тях даже е достатъчно напред в карането, за да бъде канен вече няколко пъти за участие в Red Bull Rampage. Вторият епизод проследява подготовката му на европейска територия, както и самото му участие в най-известното фрийрайд състезание, където му помагат част от членовете на бандата.

А в третия епизод всички дружно карат из Швейцарските Алпи, където снегът във високите части идва доста рано и променя малко плановете на групата, но в никакъв случай не разваля кефа им.

Повече информация за Flying Metal Crew:

Homepage:
http://www.flyingmetal.ch

Facebook:
https://www.facebook.com/FlyingMetalCrew
https://www.facebook.com/rocketairslo…

Instagram:
https://www.instagram.com/flyingmetal…
https://www.instagram.com/swatchrocke…

Photos: 
http://www.andremaurer.ch

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>