Зимният брой на сп. 360 с обширен материал за проблемите в планинското колоездене

На пазара вече е зимният брой на сп. 360, но причината да ви го препоръчам не е това, че сред читателите ни има доста любители на снежните спортове. В това издание ще намерите също и обширен материал на Георги Даскалов от Bikeporn, посветен на проблемите около планинското колоездене като спорт. Това ще рече, разбира се, сагата около Българския колоездачен съюз, но не само. Ще рече също и поглед към изминалия сезон с постиженията и положителното от спортната сцена, както и очакванията за 2016 г.

За да добиете частична представа за това какво ще намерите в списанието, можете да прочетете тези три статии, играещи ролята на анонс:

ОП, ОП!

На мускули и ентусиазъм

Хората без спирачки

Търсете го в спортните магазини, книжарници, големите търговски центрове, разпространителската мрежа в цялата страна и всички обекти на ОМV, Lukoil, Eco и Shell, както и по репове и супермаркети в България. Или просто се абонирайте, толкова е лесно.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>