Медиен преглед: Господа, оправете си колелото!

В началото на декември, но съвсем не като коледен подарък, в Bikeporn се появи материал, посветен на любимия на поколения колоездачи БКС – Български колоездачен съюз. Даже не само за него, защото в крайна сметка това е само една федерация, която също би трябвало да подлежи на контрол и санкции, когато се установи, че едно или друго нещо не е наред. Би трябвало… както се казва и за много други неща в България, уви!

Автор на статията е Данаил Ангелов от Concept Creative, който има пълно основание (заедно с целия екип около него) да се нарече един от основните и най-значими организатори на спортни колоездачни събития в България. Ако започна да ги броя, сигурно ще стигна до няколко десетки през годините, включително и повечето от международните състезания, провеждани на родна почва, така че когато такъв човек има да ни каже нещо за колоезденето като спорт, добре е да го чуем:

http://www.bikepornmag.com/originals/господа-оправете-си-колелото/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>