Gravitamin се завърна в българското медийно пространство

За всички, които се познават малко по-отблизо с Георги Кръстев – създател и основен автор в онлайн изданието Gravitamin – тази новина ще е далеч от коледните чудеса и по-скоро ще е нещо очаквано. За широката аудитория обаче може да се окаже изненадващо, че се появява нова медия и дори още по-изненадващо, че тя всъщност е продължение на предишен опит в тази насока.

За да направим нещата кратки, кликнете на този адрес и разгледайте сами: http://gravitamin.com/

Иначе, за протокола и за любознателните ще спомена, че Жоро създаде сайта Gravitamin преди няколко години, но след силното начало настъпи известен период на затишие. Подобни начинания обаче винаги глождят създателите си и ето, че това доведе в крайна сметка до възстановяване на тази медия.

За момента са качени само няколко статии, но първо, те са интересни (не мога да не препоръчам с две ръце интервюто с един от най-редовните ми приятели за каране, Щуров), и второ, сигурен съм, че тепърва ще бъдат добавяни и други подобни. Не се наемам аз да давам определения за една или друга медия, но само ще поясня (което можете да прочетете и в самия Gravitamin), че този сайт ще се фокусира не толкова върху злободневната, бърза, свръх-актуална информация, а повече върху преживяването, ценностите, най-важните неща. И доколкото това поприще със сигурност е от най-трудните, пожелавам на Георги Кръстев и на хората, които евентуално ще му помагат, успех!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>