Sofia Ring Mall събра стотици гости на уникално маунтинбайк шоу

„Тоя пъмптрак до София Ринг Мол е много хубав!“, „Много е як, трябва по-често да се ходи!“, „Личи си, че е направен професионално и с мисъл, много се изкефих!“ – тези фрази, ако и да не са дословни цитати, са истински събирателен образ на всичко, което чух в последните 2-3 дни за въпросното спортно съоръжение, което заработи още през лятото на 2015 г. Причината обаче точно в третата седмица на септември приятели и познати така масово да заговорят за него е проведеното там на 12-13 септември шоу, включващо интересни и забавни състезания за всеки любител, наред с възможността хората просто да видят и покарат пъмптрака. Изглежда събитието е довело точно до желания резултат, защото имам чувството, че буквално всеки, който е бил в столицата през въпросния уикенд, говори за него. Е, аз бях извън града и очевидно няма как да споделя преки впечатления, затова мога да ви предложа единствено прес-изявлението от организаторите. Що се отнася до самия пъпмтрак, ако не сте го пробвали, явно е крайно време да го сторите. Аз също!

Sofia Ring Mall събра стотици гости на уникално маунтинбайк шоу

Екстремните изживявания в търговския център продължават и през октомври

Стотици фенове на екстремните спортове се стекоха през уикенда в Sofia Ring Mall, за да станат свидетели на маунтинбайк фест, организиран от столичния търговски център и списание „360˚”. Събитието включваше демонстрации, състезателни игри и байк изложение.

Състезателните игри предизвикаха най-голям интерес сред гостите на Sofia Ring Mall. Над 50 бяха ентусиастите, които се включиха в предизвикателството да подобрят времето, за което шампионът в дисциплината спускане Стивиан Гатев премина през пъмптрак трасето с детско колело. Организаторите бяха подготвили и отборна надпревара – „Най-бързо семейство”, включваща тимове от по трима  участници, от които поне единият е дете. Победителите и класиралите се на второ и трето място в двете надпревари получиха специалните награди на Sofia Ring Mall – спа почивки и голф уроци в РИУ Правец Ризорт и ваучери от спортната марка Puma.

В байк изложението взеха участие най-големите производители и вносители на велосипеди и аксесоари у нас. Всеки гост имаше възможността да види и лично да тества последните модели планински велосипеди по пъмптрак терена, проектиран както за професионалисти, така и за любители.

Екстремните преживявания в Sofia Ring Mall няма да приключат с края на маунтинбайк феста – от 16 септември до 25 октомври в търговския център ще бъде монтирана специална скейт рампа, която ще е на разположение на всички желаещи. На специално събитие на 26 септември домакините от SRM  в партньорство с кънки организацията АИСА Дизастър ще предложат на своите посетители екстремни шоу демонстрации на рампа и безплатни уроци по кънки. Демонстрациите ще включват изпълнения на най-добрите състезатели от АИСА Дизастър, които в рамките на 30 минути ще покажат спиращи дъха трикове.

Уроците по кънки ще бъдат предназначени както за начинаещи, така и за по-напреднали в дисциплините слалом и рампа, и ще се водят от инструктори на АИСА Дизастър. Ще бъде осигурена и екипировка за ентусиастите, които все още не разполагат със собствена.

На 19 септември Sofia Ring Mall ще бъде домакин на Sofia Fun Fest – фестивал за спорт и изкуство, организиран от actualno.com, kidsarts.bg и kidssports.bg. Всички деца ще имат възможност да научат повече за любимите си спортове, да се запознаят с нови дисциплини и да срещнат треньори, преподаватели и легендарни български спортисти. Представители на спортни клубове, школи и федерации ще се опитат да вдъхновят децата да спортуват и да водят активен начин на живот. В рамките на арт част от Sofia Fun Fest, децата ще е могат да се включат в изкуство, еко занимания и образователни инициативи, които ще им помогнат да придобият усет към изкуството като ценност. Повече информация може да се получи на: http://sofiafunfest.bg/.

За Sofia Ring Mall

Sofia Ring Mall е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение. Той предлага на посетителите си много повече от шопинг и модни бутици, а близостта на планината, красивата гледка към нея и отворените пространства го правят много различен от всички останали молове. Широките тераси с изглед към планината и зелените и открити площи превръщат Sofia Ring Mall в подходящо място за прекарване на приятно време със семейството и приятелите. Това е единственият търговски център в столицата, който се намира на границата между града и планината.

Sofia Ring Mall отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Sofia Ring Mall привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 VIP зали, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м. – Fun Ring Park, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, уникален офроуд терен, най-голямата pumptrack зона в България, универсалният магазин notosgalleries простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола, придружавани от стопаните си.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>