MTB-BG в петдневна ваканция!

Причината е повече от ясна и повече от добра – Перпендикулярна вселена. От 27 юни до 1 юли с най-голямо удоволствие ще се затрия с колелото и с много приятели за пет дни в Родопите, без постоянна връзка на телефон, интернет, без хотели, хижи и т.н. По-добре от това здраве му кажи!

Това не значи, че в сайта няма да се появяват интересни материали. Напротив, подготвил съм няколко такива, сред които ревюта на продукти и нови маршрути, но кога точно ще успея да ги активирам, зависи от това къде ще намеря читав мобилен интернет, както и от други фактори. Във всички случаи, не спирайте да следите началната страница – ще има нови неща!

По отношение на някои услуги обаче ваканцията ще важи с пълна сила, т.е. ще засегне:

– обновяване на снимка на седмицата – ще погледате сегашната малко повече, макар че и следващата вече е ясна;

– активирането на нови потребители във форума;

– приемането на заявки по партньорската програма с Гармин;

– приемането и изпълнението на заявки за фотоабонамент;

– отразяването на събития, видеоклипове и др. подобни материали – ще мога да публикувам само предварително подготвените, без да обработвам текуща информация;

– отговарянето на мейл, скайп и други комуникационни канали.

Извинявам се на всички, които по един или друг начин ще бъдат засегнати от това отсъствие, но доброто каране е по-важно от всичко, така че мисля да му се отдам с пълна сила!

За целта ще разполагам и с подходящите средства, а именно – два чудесни велосипеда, които ще тествам (с помощта и на други тест-карачи) по време на петте дни и за които скоро след това ще можете да прочетете първи впечатления и отзиви:


Ram Trail.1


Oryx Е-160

Нямам търпение! Започваме от утре! 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>