Три състезания по бягане и колоездене от Сдружение Маратон

С тенденцията все повече организатори на състезания по бягане да включват в събитията си и планинско колоездене, както и обратното, в колоездачни събития да се добавя и планинско бягане, възможностите за спортуване и „преливане на кадри“ между двете дисциплини стават все повече. Наскоро от Сдружение Маратон ни изпратиха информация за три състезания, които те ще организират през месеците май, юни и юли.

Първо поред е състезанието Балкан Рън с маршрут от Калофер до вр. Ботев. То ще се проведе в последния ден на месец май, 31-ви, с общ старт за всички участници в 9:00 ч. Трасето за колоездене е с дължина 38 км. Повече подробности за тази надпревара, включително карта и GPS следи за маршрутите можете да видите тук: http://marathon.bg/bg/балкан-рън-2015/.

На 21 юни почитателите на бягането и колоезденето са поканени в Банско за състезанието Пирин Рън. Стартът е пред хотел Kempinski Grand Arena, а финалът е различен – за колоездачите при хижа „Вихрен“, а за бегачите на самия вр. Вихрен. Стартът ще бъде даден в 10:00 ч. Информация за участие и записване можете да намерите тук: http://marathon.bg/bg/пирин-рън-2015/.

Третото събитие е насрочено за 5 юли с начална точка Кюстендил, тъй като става дума за Осогово Рън. Стартът е в 9:30 ч от площад „Велбъжд“, а финалът е на вр. Руен. Подробностите са изнесени тук: http://marathon.bg/bg/осогово-рън-2015/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>