Български градски серии по спускане – подробности за последния кръг в Плевен

Следващият, последен, трети кръг от Българските градски серии ще се проведе на 30 май по улиците на Плевен, като това ще бъде първото подобно събитие в града. Очаква се състезанието да предизвика голям интерес сред състезателите и жителите на града, а организаторите обещават много интересно и атрактивно трасе.

Всеки, който иска да наблюдава зрелищното колоездачно шоу, може да го направи свободно – арената на надпреварата започва от Панорама „Плевенска епопея“, минава през Скобелев парк и финишира при Художествена галерия „Илия Бежков“.

Именно в Плевен ще се разбере и кой е най-добрият български спускач в градски условия, който ще спечели почетната титла и ще замине за участие директно в кръг от Световните градски серии на  19 юни в Братислава.

Всеки, който иска да участва в състезанието, но още не се е регистрирал, може да го направи, като попълни акредитационната форма тук.

Програма:

29 май | Петък
14:00 – 18:00 – Оглед на трасето без колела
17:00 – 20:00 – Регистрация и получаване на стартови номера

30 май | Събота
8:00 – 9:00 – Регистрация и получаване на стартови номера /Финална зона/
9:00 – Техническа конференция на старта
9:30 – 12:30 – Тренировки 
13:00 – 15:00 – Квалификация
16:00 – 18:00 – Финали

Награждаване

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>