Седрик Грасия идва в България за тренировъчен лагер

С огромен ентусиазъм екипът на Bike-Ventures.com и клуб Enduro Warriors ви канят да участвате на тренировъчен лагер, воден от не кой да е, а самият Седрик Грасия! Смятаме, че той няма нужда от представяне, защото е една от иконите на планинското колоездене, печелил множество състезания от световен мащаб. Участниците в събитието ще могат да се насладят на един уикенд съвместно обучително каране със Седрик и неговия сътрудник Жорди Баго, в който ще черпят знания от огромния опит на звездата, ще подобрят карането си и най-важното – ще се забавляват на макс!

Лагерът ще се проведе на 11 и 12 юли в Боровец Маунтин Байк Парк ( Borovets Mountain Bike Park ), като за всеки участник е осигурено:
– Карта за лифта и за двата дни;
– Спане в Боровец за събота вечер;
– Джърси с българския трибагреник от Kenny Racing;
– Лостчета за гуми Lezyne;
– Тениска от събитието;
– 1 цял ден каране със Седрик Грасия и Жорди Баго и 1 ден свободно каране;
– Парти в събота вечер.
Цената за участие е 250 лв., като има само 40 свободни места. За да си запазите място, е необходимо да заплатите капаро от 150 лв., което няма да се връща след 1 юли. Участниците ще бъдат разпределени в две групи от 20 човека, като едната група ще кара в събота със Седрик и Жорди, а другата в неделя. Запазването на ден за тренировка ще става със заплащането на капарото. За повече подробности може да се свържете с нас на e-mail: [email protected] .

За повече подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1434885596814677/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>