Търново Даунтаун 2015 – допълнителна информация

Concept Creative обявиха основните подробности за предстоящото състезание по градско спускане в Търново. Независимо дали желаете да се включите като участници, или просто да погледате страхотно каране и шоу, информацията в следващите редове ще ви е полезна.

Участниците ще бъдат разпределени в следните категории: Юноши 15-17, Мъже 18+, Жени и Ветерани 30+, като участието в дадена категория се определя според годините, които се навършват в текущата календарна година.

Всеки, който иска да се запише за участие, може да го направи, като попълни онлайн регистрационната форма.

Партньор и основна база на събитието ще бъде Интерхотел Велико Търново, който се намира в непосредствена близост до паметника на Асеневци и парти зоната. Промоционалната цена за нощувка, която предлагат специално за всички състезатели и техните придружители е 64 лева за двойна стая със закуска на вечер. Молим всеки, които иска да си направи резервация в хотела да попълни тази онлайн форма.

Търново Даунтаун ще бъде първия кръг на Българските градски серии, които ще организираме през целия месец май в три родни града – Велико Търново, Габрово и Плевен. Участниците в сериите ще се борят за страхотната награда – директен билет „уайлд кард“ и покрити всички разноски за участие в кръг от Световните градски серии в Батислава на 19 юни! Подгласниците на 2 и 3 място също ще получат възможността да се включат в зрелищното шоу и да карат рамо до рамо със състезатели от ранга на Филип Полк, Томас Слаавик, Мик Хана и много други!

Един от специалните гости на събитието ще бъде главният организатор на Световните градски серии и про атлет на Ред Бул – Филип Полк, който пристига в България, за да бъде част от първите по рода си Български градски серии!

Подготвили сме ви още много приятни изненади. За да не ги изпуснете, следете страницата на събитието във фейсбук!

Програма:

8 май | Петък

14:00 – 18:00 – Оглед на трасето без колела

17:00 – 20:00 – Регистрация и получаване на стартови номера /Интерхотел Велико Търново/

20:00 – Техническa конференция

9 май | Събота

7:30 – 8:30 – Регистрация и получаване на стартови номера /Интерхотел Велико Търново/

9:30 – 11:45 – Тренировки

12:00 – 14:15 – Квалификация

15:00 – 17:00 – Финали

18:30 – Награждаване /Паметник Асеневци/

19:00 – 22:30 – Биг Еър Бег, Парти и демонстрации /Паметник Асеневци/

10 май |Неделя

Разходки из града и свободна програма

Събитието се провежда с подкрепата на Община Велико ТърновоНисан България, Red BullAnimal България и Рам Байкс.

За връзка с организаторите: [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>