Enduro Warriors Challenge vol.3 – промяна в категориите и карта на етапите

Ден преди пътеките около Ксилифор да се напълнят с колоездачи, организаторите на ендуро състезанието там публикуваха картата с етапите и решиха да добавят още една възрастова категория (30-40 години), в която съревнованието вероятно ще е доста оспорвано.

Една малка промяна в категориите – въвежда се нова категория Мастърс А(Мъже 30-40год.), а другата става Мастърс В(Мъже 40+). Всеки ,който е над 30год. и желае да бъде записан в категория Мастърс А, може да отбележи това при регистрацията на място.

Ето и обзорна карта с височинен профил на състезанието, което ще включва 5 Специални Етапа – три от тях са познатите от миналите издания пътеки в района около хижа Божур и последните два са в района около хотел Момина Крепост. 
Подробности за пътеките и по-добра карта, ще получите при регистрацията на място. GPS трак на състезателния маршрут може да свалите от тук: http://dox.bg/files/dw?a=6151bfb5fd

Етапите ще бъдат отворени за тренировки от днес, петък, за тези, които пристигат сега и имат желание да покарат. Изключение прави трасето за квалификация, което ще обявим в събота.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>