Bike Cycle с Боби Крумов на 16 април

Цяла зима търсим линии, говорим за тях, обезопасяваме се за тях, и се състезавахме за тях. Но ако „болестта“ ни към линиите е само през зимата, то тогава ще загубим ¾ от щастието!

На 16 април ние от Linesickers сменяме играта… но правилата остават същите. Все още болни за линии, все още търсещи съмишленици! 

Ще се срещнем във Fix’n’Ride (вело-бара), където ще си говорим с Боби Крумов за колелото на живота, или по-скоро за живота с колело!

Боби Крумов е един от опитните колоездачи в отбора на RAM Bikes и най-добрите спускачи на българската сцена. Освен това Боби е комплексен карач – спускане, ендруро и крос кънтри, и определено има какво да разкаже за линиите и колелата. Откриваме сезона на колелата, а Боби ще ни разкаже как се живее с байк през всички сезони, на какво е необходимо да обърнем внимание, за да се качим на колело след няколко месеца почивка, и каква екипировка да изберем за различните сезони и трасета. 

Очаквайте много истории за планини и състезания, както и усмивки на две колела! И ако това, което прочете, не е достатъчно да те запали да дойдеш във Fix’n’Ride, слагай слушалките и виж Боби в действие:
https://vimeo.com/90112394

Събитието Bike Cycle на LineSickers ще бъде приютено от работилницата на Fix’n’Ride, където с бира в ръка ще си говорим за колела.

Fix’n’Ride (вело-бар- работилница): http://fixnride.com/
––-
Събитието Bike Cycle е организирано от LineSickers – www.linesickers.com

https://www.facebook.com/events/1565543110392595/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>