Медиен преглед: Няколко ревюта за интересни продукти в Pinkbike

Pinkbike понастоящем е най-голямата медиа за планинско колоездене в света и да се обхване и следи изцяло богатото им съдържание е почти немислимо, макар че може би има и такива запалени фенове сред читателите на МТБ-БГ. За всички останали обаче, които може и да са пропуснали някои доста интересни статии, подготвих следващия списък от връзки към интересни ревюта на продукти през 2014 г., които можем да намерим и на българския пазар. Не претендирам за изчерпателност, тъй като до тези статии достигнах чрез ежемесечния бюлетин за най-интересни публикации, който получавам от Pinkbike, но във всички случаи е по-полезно да сте информирани за тези продукти, така че приятно четене (на англ. език):

DVO Emerald – Не можете да сбъркате обърнатата вилка с лъскави, анодизирани в зелено горни тръби, но какви са впечатленията на Pinkbike от нея?
http://www.pinkbike.com/news/dvo-emerald-review-2014.html

Trek Slash 9.8 – Не вярвам да видим този велосипед на живо в български магазин, но ако дотолкова се увлечете по него след ревюто, сигурно може да бъде поръчан и доставен чрез вносителя на марката за България. 😉
http://www.pinkbike.com/news/trek-slash-98-review-2014.html

Sram Gude RS – Новите четирибутални спирачки на Sram, предназначени за всякакъв тип каране, но особено за АМ/ендуро, имат претенцията да решат много от проблемите, които потребителите свързват с моделите Elixir на Avid, като запазят положителните качества и предоставят повече спирачна сила.
http://www.pinkbike.com/news/sram-guide-rs-brake-review-2014.html

Nukeproof Mega AM 275 – Британската марка със сигурност вече е доста популярна в България, а от 2014 г. АМ/ендуро велосипедите ѝ са с 27.5-цолови колела.
http://www.pinkbike.com/news/nukeproof-mega-am-275-review-2014.html

Schwalbe Magic Mary – За всеки почитател на дисциплини като спускане и ендуро този модел на германския производител е една от гумите, които си струва човек да пробва. Поне такъв е изводът от ревюто.
http://www.pinkbike.com/news/Schwalbe-Magic-Mary-Review-2014.html

SR Suntour Auron – АМ/ендуро вилката на Suntour е достатъчно интересен продукт сама по себе си, а по-ниската цена в сравнение с повечето конкуренти прави още по-важен въпросът доколко  тя се справя на ниво и струва ли си да инвестирате в нея. Отговорът на Pinkbike можете да прочетете тук:
http://www.pinkbike.com/news/sr-suntour-auron-fork-review-2014.html

Sram X01 DH – новата група компоненти на Sram, предназначена специално за спускане.
http://www.pinkbike.com/news/sram-x01-dh-review-2014.html

Specialized S-Works Enduro 29 – Винаги е интересно, когато някой споделя впечатления от велосипед, струващ над 9000 щатски долара. Това обаче не е единственото достойнство на топ-модела на Specialized – даже може да се каже, че с него компанията смело премести границите за 29ки от гледна точка на ход на окачването, геометрия и цялостно поведение.
http://www.pinkbike.com/news/specialized-enduro-s-works-29-test-review.html

Santa Cruz Nomad – Най-новото поколение на този популярен (и бих казал легендарен) модел на калифорнийския производител е сред велосипедите, които през 2014 г. зададоха новите линии и тенденции в сегмента АМ/ендуро. 27.5 колела, 165 мм ход на окачването и геометрия, оптимизирана за спускане и по най-трудните терени. Е, и цена около 10 000 щатски долара. Хлъц!
http://www.pinkbike.com/news/santa-cruz-nomad-review-2014.html

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>