Albena Extreme Bike Challenge – 1-3 май 2015 г.

Вече всички знаем къде ще прекараме майските празници през 2015 г. Първото по рода си спортно събитие в България Albena Extreme Bike Challenge ще зарадва феновете на колоездачния спорт в природа 01-03.05.2015 г. в курорта Албена.

Състезание, адреналин, музика и шоу ще разтърсят морския курорт. Зрителите ще се насладят на тридневен маратон, изпълнен с много приятни емоции. В събитието участие ще вземат известни музиканти и спортисти, така че за всеки ще има по нещо.

Основните дисциплини в състезанието ще бъдат спускане с велосипед, крос кънтри и шосейно колоездене. Състезателите от близките ни съседки ще се борят с нашите най-добри състезатели за първите места.

Така че бъдете наблюдателни и готови да дадете най-доброто от себе си. Обещаваме ви интересни трасета и скокове, а както знаете, ние от “Левъл Севън” винаги награждаваме най-добрите.

След раздаване на призовете на отличилите се участници ни очаква много забавление с DJ парти. В края на нашето тридневно предизвикателство ще можем да се накефим максимално на демонстрации по BMX, така че се подгответе за голямо шоу.

За регистрация: www.albenachallenge.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>