Байк академия с Мартин Бочуков

Не са много хората, които на възрастта на Мартин Бочуков могат да се похвалят с неговите успехи. Понастоящем състезател на Ram Bikes, Марто започна да впечатлява с карането си още преди няколко години, когато едва имаше възраст да участва в състезанията, след което, бидейки вече и спонсориран състезател, стана два пъти национален шампион (веднъж при юноши младша възраст и веднъж при юноши старша), спечели не знам колко места на подиума и в момента е един от най-бързите състезатели в категория мъже, като пак ще повторя – той е едва в началото на кариерата си.


Всичко това е постигнато не само с безстрашие, присъщо на много младежи, но и с упорита работа, целенасочени тренировки, трупане на знания и умения. Без съмнение Марто е един от най-сериозните състезатели по спускане в България, който никога не е разчитал само на таланта си, но е полагал и усилия да се развива като спортист.

Сега той е решил да сподели опита си с всеки друг, любител или спортист, който желае да развие потенциала си в планинското колоездене, и за целта създаде Байк академия с Мартин Бочуков. Казано най-просто, чрез нея той ще предлага индивидуални тренировъчни програми и съвети за всеки, който се регистрира в нея, но наред с това има и страница във Facebook, където всеки може да зададе въпрос и да получи съвет.

Повече подробности е споделил той самият в началната страница на сайта си:

http://bikeacademybg.org/

Споменатата страница във Facebook е тук:

https://www.facebook.com/groups/814064351988741/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>