Гласувайте за най-добра снимка от изложбата на Concept Creative за сезон 2014

В края на месец октомври в София се състоя второто издание на изложбата „Най-добрите кадри от сезона“. В нея се включиха точно 9 родни автора с общо 30 кадъра, успели да уловят интересни моменти от изминаващата година.

С началото на месец декември и все по-наближаващия край на годината, решихме да публикуваме кадрите от изложбата онлайн, за да може тя да стигне до повече хора и за да поддържаме настроението и емоциите дори през студените зимни месеци.

За да зарадваме някой от авторите и за да успеем да определим „най-хубавата снимка на годината“, въпреки че това разбира се няма да е съвсем обективна оценка, решихме да подложим снимките на гласуване и да наградим най-харесваната снимка!

За целта ви молим да гласувате безпристрастно и да харесате снимката/те които най-много ви допадат от днес 1-ви декември до неделя 14-ти декември на фейсбук страницата ни. 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.844501398935408.1073741849.346530572065829

Най-харесваната снимка ще бъде обявена в понеделник 15-ти декември, а нейния автор ще бъде награден с един страхотен уикенд за двама в хотел Орловец***** предоставен от нашите приятели от Пампорово АД. Всички останали автори ще получат утешителни награди предоставени от партньорите на изложбата – Олимпус България! 🙂

Приятно гледане и нека заедно изберем кадъра на 2014-та година!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>