Кампанията Искам колело завърши с дарения на над 20 велосипеда

През изминалите летни месеци бяхме твърде заети, за да съобщаваме редовно какво се случва около кампанията „Искам колело“, за която набирахме средства през пролетта, но Антон Настев и Дидар Амин отделиха много време, за да превърнат тези средства във велосипеди и каски, а тях в дарения за няколко детски дома в страната, като в крайна сметка закупените и дарени велосипеди са над 20, а общият брой на децата, които ще могат да ги ползват е 60-70. Всичко това бе надлежно отразено във Facebook страницата на кампанията, която е и основна информационна платформа за нея, така че си позволяваме да копираме оттам съобщението за направените дарения:

След дълго мълчание от наша страна сме изключително доволни да ви споделим, че с ваша помощ успяхме да закупим над 20 велосипеда и да ги разнесем по домове из цялата страна и успяхме да зарадваме около 60-70 дечица. Миналата седмица беше последното посещение в дома в Стара Загора, с което завършихме кампанията.

За жалост няма да можем да публикуваме снимки с децата, поради ограниченията на закона, поне няма да можем да ви покажем лицата им.

Тъй като искаме да сме изключително прозрачни, прилагаме удостоверенията за дарение от всеки един дом.

Децата бяха изключително развълнувани и се виждаше искрена радост в очите им, когато се докоснаха до новите колела. Благодарим ви още веднъж, че проявихте човечност и ни се доверихте!

С голямо Уважение,

Екипът на „Искам Колело“

https://www.facebook.com/iskamkolelo

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>