GoPro представя HERO4 – най-силната линия GoPro камери досега

HERO4 Black: 2 пъти по-мощна от предишната версия на GoPro Black Edition, сега снима видео в 4K30, 2.7K50  и ултра високоскоростните 1080p в 120 кадъра в секунда.

HERO4 Silver: Професионално качество на заснeмане с вграден сензорен екран.

Сан Матео, Калифорния, 29 Септември, 2014 – GoPro, Inc. (NASDAQ:GPRO), компанията, която в днешно време позволява създаването на едни от най-грабващите и уникални видео кадри в света, днес представя HERO4, най-широката линия камери, която е създавала някога. HERO4 ще бъда налична в две модификации – HERO4 Black на цена от 939 лв. и HERO4 Silver на цена от 739 лв. Спечелила награда Emmy® за технология за заснемане, GoPro комбинира подобрена употреба и мощни технически параметри като видео заснемане в 4K30, 2.7K50 и 1080p120 (Black) и вграден сензорен дисплей (Silver), за да позволи на потребителите още по-лесно да снимат себе си и да споделят впечатляващи кадри с професионално качество от техните любими занимания.

HERO4 Black е два пъти по-мощна от своя предшественик и сега снима в кино качество – 4К видео при 30 кадъра в секунда (fps), 2.7K при 50fps и 1080p в уникалните 120fps, премахващи ефекта „rolling shutter” и позволяващи ефекти, които изкривяват времето. HERO4 Black също така има и изцяло нова система за аудио, която записва звук с два пъти по-добър динамичен обхват от предишните модели. Допълнителни подобрения са качеството на картината, снимките при слаба светлина, възможности за маркиране на важни моменти в картината и подобрена работа с потребителския интерфейс, който позволява лесен и бързо достъп до основните функции. Най-просто казано HERO4 Black е най-доброто GoPro досега.

HERO4 Silver доставя същото перфектно качество на картината като HERO4 Black, но без някои от професионалните режими, като 4K30, 2.7K50 и 1080p120. HERO4 Silver обаче включва брилянтен, вграден сензорен екран за тези, които искат удобство и по-лесен достъп до безкомпромисната работа на HERO4 Black.

Новата HERO4 линия ще бъде налична от 5 октомври на GoPro.com и при избрани търговци от цял свят.

“През последните 12 години нашата страст беше да позволим на хората да снимат лесно и сами уникални кадри с професионално качество, докато практикуват любимите си дейности”, каза основателят на GoPro и CEO, Николас Уудман. “Тази страст ни доведе до началото на нашия най-амбициозен дизайнерски и инженерен проект и резултатът е именно ултимативното GoPro – HERO4 Black.  Нямаме търпение да видим това, което светът ще запечата с него.”

HERO4 Black – 2x мощна, отново

Топ моделът HERO4 Black извежда спечелилата Emmy® награда технология на GoPro до ново ниво на качество, универсалност и производителност:

  • Невероятна, ултра HD видео картина 4K при 30fps позволява да извличате и снимки от всеки кадър при 8.3 мега пиксела резолюция
  • По-бърза при висока резолюция  – 2.7K при 50fps и 1080p при 120fps
  • 12 мегапиксела  снимки, като за корица на списание, при скорост от 30 кадъра в секунда
  • Подобрен потребителски интерфейс с бърз достъп до основните функции.
  • 50% по-бърз Wi-Fi комбиниран с Bluetooth® предоставя подобрена работа с мобилното приложение GoPro App и работа с батерията
  • Цена oт 939 лв.
  • За повече информация продуктовата страница на HERO4 Black

“Чест проблем е избора между това дали да снимате видео или снимки,” отбеляза Уудман. “Всеки кадър от видео режима 4K30 е равен на 8.3 мегапикселова снимка. Резултaтът е, че потребителите могат да заснемат едновременно кристално  4K30 видео и впечатляващи 8.3 мегапикселови стоп кадри при 30 кадъра в секунда, като използват HERO4 Black. Това е една от многото способности на тази нова, впечатляваща камера.”

HERO4 Silver – Професионално качество на запис. Удобството на сензорния дисплей

HERO4 Silver поставя нови стандарти за удобство и лесна употреба с първия за GoPro вграден сензорен екран:

  • Брилянтен, вграден екран, който позволява лесен контрол по време на снимки и преглеждане на материалите
  • Видео с професионално качество –  2.7K30,1080p60 и 720p120
  • 12 мегапиксела  снимки, като за корица на списание при скорост от 30 кадъра в секунда.
  • 50% по-бърз Wi-Fi конбиниран с Bluetooth® предоставя подобрена работа с мобилното приложение GoPro App и работа с батерията
  • Цена oт 739 лв.
  • За повече информация продуктова страница HERO4 Silver

Най-добрите GoPro камери досега.

HERO4 Black и Silver споделят нови, мощни функции, които разширяват представите за това какво е възможно с GoPro.

Protune™, сега снимки + видео.

  • За тези, които предпочитат да имат ръчен контрол над тяхното GoPro и да максимизират универсалността и представянето, ние разширихме професионалния режим  ProTune и сега той включва контрол на цветовете, рязкост, лимит на ISO, експозиция за снимки и видео.

Нови настройки за слаба светлина.

  • Дали снимате Млечния път или лагерния огън, Night Photo и Night Lapse ви позволяват да уловите впечатляващи изображения с променлива продължителност на експозицията до 30 секунди.

Маркирайте вашите най-добри моменти.

  • HiLight Tag позволява да маркирате ключови моменти с натискане на бутона за включване на камерата докато записвате. Така можете да ги намирате лесно в GoPro Studio и GoPro App приложението за мобилни устройства.  Можете също да маркирате HiLight Tag със самото приложение GoPro App или с новия Smart Remote аксесоар.

QuikCapture скорост и удобство.

  • QuikCapture  позволява да включите камерата и стартирате запис с натискането на един бутон. Когато опцията е активирана, едно натискане стартира записа на видео, а задържането на бутона – Time Lapse режима.

Нов подобрен запис на аудио.

  • Напълно нов дизайн на аудио компонентите и висококачествен микрофон позволяват записа на ясен и чист звук с два пъти по-голям динамичен обхват от предните модели.

Представяме HERO – Перфектното базово GoPro.

Също така сме горди  да представим дебюта на HERO, перфектното GoPro за начинаещи.  Проектирано с цел простота и директно вградено в здрава, водоустойчива кутия, HERO запечатва висококачествено 1080p видео при 30fps, и 720p при 60fps. HERO заснема същите дълбоки, грабващи кадри, които направиха GoPro една от най-продаваните камери в света  – всичко това на достъпна за всеки цена от 249 лв. За повече информация продуктова страница HERO на GoPro.com.

Нови закрепвания и аксесоари, които ви позволяват да снимате и споделяте вашия свят

На 5 октомври ще бъдат налични и следните  нови GoPro аксесоари:

  • Smart Remote – Контролирайте вашето GoPro до 180 метра разстояние с това водоустойчиво дистанционно. Маркирайте важни моменти в записа, когато се случват, с HiLight Tag бутона, когато сте свързани с HERO4 Black или HERO4 Silver.
  • The Handler – Компактна, плуващата дръжка. Лека, ергономична и здрава, The Handler е перфектният аксесоар за снимки от ръка при всякакви условия.
  • Нови BacPac аксесоари  – Новият, подобрен Battery BacPac предоставя почти два пъти повече заряд от вградената в камерата батерия. А новият LCD BacPac ви дава работа с допир и жестове с HERO4 Black.

GoPro App и GoPro Studio

GoPro обявява няколко подобрения на популярния си софтуер за редактиране на видео GoPro Studio и мобилното приложение GoPro App.

GoPro Studio позволява свалянето на GoPro записи от камерата на вашия компютър и създаването на професионални видео клипове. GoPro Studio включва  GoPro Edit Templates, шаблони базирани на някои от най-известните и популярни  GoPro видеo клипове.  Единственото, което трябва да направите, е да смените оригиналните GoPro видео кадри с вашите собствени и стилът , който направи GoPro толкова известни, става ваш. Сега GoPro Studio поддържа опцията HiLight Tag, правейки лесно намирането на най-добрите моменти във вашите записи. Също нова за GoPro Studio е опцията Flux™ – мощен алгоритъм за забавяне на картината и времеви ефекти, с който GoPro е известен.  Искате да подчертаете важен момент от вашето видео? Използвайте Flux и го споделете със света.

Мобилното приложение GoPro App не само ви дава бърз достъп до GoPro Channel в YouTube – най-популярния брандиран канал в платформата, но ви позволява и пълен контрол над всички функции и настройки на  HERO4 Black и Silver. Приложението има разширена поддръжка за HiLight маркиране и възможности за търсенe на тагове във видео записите по време на преглеждане. Както винаги, можете да споделяте вашите любими кадри чрез е-мейл, SMS, Facebook, Twitter и други.

GoPrо като компания остава фокусирана върху развитието и изобретяването на нови средства, които позволяват на хората да създават и споделят лесно и сами впечатляващо съдържание.

Научете повече за линията HERO4 и цялата GoPro система от софтуер и аксесоари на GoPro.com,  или посетете вашият локален GoPro дилър днес.

За GoPro, Inc. (NASDAQ:GPRO)

GoPro, Inc. трансформира начина, по който потребителите записват, управляват, споделят и се радват на преживяванията си. Ние правим това, позволявайки на хората да снимат сами грабващи, уникални фото и видео кадри по време на техните любими дейности. Нашите клиенти са едни от най-активните и вдъхновяващи хора. Качеството и обема на тяхното споделено GoPro съдържание плюс техният ентусиазъм за нашата марка движи търсенето на нашите продукти.

Това , което започна като идея да помогне на спортистите да запечатват сами техните преживявания, стана широко прието решение за хора, които искат сами да документират техните преживявания, каквито и да са те . От екстремното до масовото, от професионалистите до потребителите, GoPro позволи на света да снима и споделя своите страсти. И правейки това, от своя страна светът помогна на GoPro да стане една от най-вълнуващите и вдъхновяващи компании на нашето време.

За повече информация, посетете www.gopro.com или се свържете с GoPro в YouTube,Twitter,Facebook,Pinterest or LinkedIn.

GOPRO® и HERO® са запазени търговски марки на GoPro Inc. в САЩ и други държави.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>