Два велопохода по Трансродопския маршрут през есента на 2014 г.

В средата на месец юли МТБ-БГ публикува информация за Трансродопски велотур №2, която повдигна доста въпроси. Те се дължат основно на наша грешка, тъй като публикувахме информацията, без да се свържем с организаторите за допълнителни разяснения, а се оказа, че има нужда от такива. Най-логичният въпрос е: ако това ще е №2, то кога ще е №1? Сега вече имаме отговор и на него, и на всички останали неясноти.

Добрата новина е, че обявеното от нас събитие не е единственото – наистина има и велотур №1, който ще се проведе през септември, а през октомври са датите за следващия, който ще е и по различен маршрут.

Септемврийският велотур ще се проведе от 19 до 22 септември по маршрут Стойките – Момчиловци – Вишнево – Баните – Главатарци – Кърджали. Подробностите за него можете да намерите тук:
http://newthraciangold.eu/cmspage.php?id=249&lng=bg

Месец по-късно, от 15 до 19 октомври можете отново да покарате в Източните Родопи по кръгов маршрут с начало и край в гр. Кърджали.  Именно подробностите за този втори тур вече сме публикували, но не пречи да ги видите отново тук:
http://newthraciangold.eu/cmspage.php?id=192&lng=bg

И в двата случая за повече информация и записвания можете да пишете на mihaela_kircheva (at) abv.bg

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>