Нов дистрибутор на Shimano за България

EUROTRADE ПРОМЕНЯ ДИСТРИБУЦИЯТА НА SHIMANO ЗА БЪЛГАРИЯ

От 1 януари 2014 г. новооснованата компания BG-EUROTRADE Ltd. ще поеме дистрибуцията на колоездачните продукти SHIMANO в България. BG-EUROTRADE Ltd. е най-новият член в семейството на EUROTRADE Ltd. и е базирана в София.

BG-EUROTRADE ще обслужва нуждата на пазара за продукти SHIMANO и ще подпомага всички дилъри на марката в страната от гл.т. наличности, навременни доставки, техническо и гаранционно обслужване. Бизнес целите на компанията са да допринася за постоянен ръст на пазара за велосипеди в полза на всички участници в него – от производителя до крайния клиент. 

Компанията EUROTRADE Ltd., базирана в Гърция, е официален дистрибутор на SHIMANO за югоизточна Европа от 2002 г. насам. EUROTRADE координира продажбите, маркетинга и техническото обслужване в Румъния, Словения, Хърватия, Сърбия, България, Босна, Черна гора, Косово, Бившата югославска република Македония, Молдова и Албания, като има офиси в Патрас, Кърско, Букурещ, а сега и в София. 

EUROTRADE благодари на Веломания ЕООД за сътрудничеството в управлението на дистрибуцията за крайния пазар в България на колоездачни продукти SHIMANO през последните 11 години и пожелава на компанията и персонала ѝ постоянен напредък и успехи през следващите години!  

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>